nye expekt Blog

Optakt: Schweiz - Tyskland

Af Frank Pilantra

  • Søndag 23. juni
  • Schweiz – Tyskland Søndag den 23. juni kl. 21:00, Frankfurt Arena

Kamp om førstepladsen i Gruppe A, hvor Tyskland står med 6 point og Schweiz lige efter med 4 point. Med to sikre sejre kan den tyske landstræner, Julian Nagelsmann, tillade sig at spare flere af de erfarne spillere i denne sidste gruppekamp. Det kan betyde, at stjerner som Manuel Neuer, Toni Kroos og Ilkay Gündogan får et hvil, men tyskerne vil nok holde fast i deres formation og taktik med højt pres og flydende angrebsspil. I front kan spillere som Leroy Sané, Niclas Füllkrug og Thomas Müller få vigtige EM-minutter i benene inden knockout-fasen.

Vinderen af denne gruppe skal møde 2'eren fra Danmarks Gruppe C, mens 2'eren fra Gruppe A skal møde 2'eren fra Gruppe B, hvor vi finder stærke hold som Italien og Spanien. Derfor er der en klar fordel i at vinde gruppen.

Der er ikke de store forventninger til Schweiz, der er undertippede mod de tyske værter, efter schweizerne ikke levede op til favoritværdigheden i 1-1-kampen mod Skotland. De viste ellers virkelig flot spil i deres 3-1 sejr over Ungarn i første runde, og de var også det bedste hold på banen mod Skotland.

Men der venter Schweiz en svær opgave. EM-feberen raser i Tyskland, og der bliver massiv opbakning til de tyske spillere fra lægterne. Tyskland har været helt i særklasse, og Jamal Musiala er en topkandidat til at blive EM's bedste spiller efter forrygende præstationer mod Skotland og Ungarn. Det er konstant farligt, når Musiala får bolden, og Nagelsmann har givet ham en fri rolle til at bytte position med Florian Wirtz.

Den tyske offensiv er derfor svær at læse for modstanderne, og Schweiz skal være aggressive i duellerne og levere et stort løbearbejde for at lukke ned for tyskerne. Samtidig skal Schweiz også finde overskud til at udfordre den tyske defensiv. Det vil være en overraskelse, hvis det lykkes at tage sejren og få førstepladsen i gruppen, men de har vist flotte takter i front og kan spille frit.

Tyskland fik 11 hjørnespark mod Ungarn, mens Schweiz kom frem til 8 hjørnespark i deres kamp mod Skotland. Vi kan få et opgør med masser af hjørnespark til begge hold, og her er valgt odds for over 8,5 hjørnespark i kampen.

Spilforslag: Over 8,5 hjørnespark i kampen til odds 1,61

Dagens double fra Frank:

  • Schweiz - Tyskland: Over 8,5 hjørnespark til odds 1.61
  • Skotland – Ungarn: Totalt antal mål: Over 2,5 til odds 1,70

Samlede odds: 2,74

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.