nye expekt Blog

Optakt: Polen - Østrig

Af Frank Pilantra

  • Polen – Østrig
  • Fredag den 21. juni kl. 18:00 Olympiastadion, Berlin

Østrig er favoritter i dette vigtige opgør, men vi skal ikke undervurdere Polen, der viste god gejst i 1-2-nederlaget til Holland. Mon ikke vi denne gang får Robert Lewandowski at se i den polske offensiv, efter han sad over mod Holland på grund af en lårskade.

I den østrigske lejr kan landstræner Ralf Rangnick tage en masse med videre fra 0-1-nederlaget til Frankrig. De østrigske spillere havde succes med deres presspil, men de manglede noget skarphed i afslutningerne.

Begge hold har 0 point, og vi kan få en mere åben kamp, hvor både Østrig og Polen vil spille mere risikovilligt. Østrig bør blive spilstyrende, men det kan give Polen chancer på omstillinger. Her satses på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 1,77

Dagens trippel fra Frank:

  • Slovakiet - Ukraine: Over 4,5 hjørnespark (Ukraine), odds 1.73
  • Polen - Østrig: begge hold scorer, odds 1.77
  • Holland - Frankrig: Over 9,5 hjørnespark, odds 2.15

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.