nye expekt Blog

Odds på EM 2024-topscorer på nye expekt

Sommerens EM-slutrunde i Tyskland venter lige om hjørnet, og inden turneringen starter, er der mange spørgsmål, man kan stille sig selv. Hvem bliver EM-topscorer 2024? Hvem vinder trofæet? Og det er bare nogle få.

Her kommer vi til at kigge nærmere på favoritterne til at blive EM-topscorer 2024.

Den gyldne støvle

Siden første udgave af EM i fodbold har turneringens topscorer ved slutrunden fået prisen “Den gyldne støvle” som symbol på deres præstation.

Ser man på den komplette liste over EM-topscorere, er det nogle af de allerstørste i fodboldens historie, der har vundet den flotte og prestigefyldte topscorerpris. Det gælder fx navne som Gerd Müller, Michel Platini, Marco van Basten og Cristiano Ronaldo for bare at nævne nogle få. Ronaldo måtte dog dele æren som topscorer med Patrik Schick ved seneste EM, hvor portugiseren for første gang i karrieren blev EM-topscorer.

Favoritter til at blive EM 2024-topscorer

Der er mange kandidater til at blive topscorer ved EM 2024. Her er nogle af de mest sandsynlige vindere og spillere, du bør holde øje med:

Kylian Mbappé

Den 25-årige Kylian Mbappé er netop skiftet til den spanske storklub Real Madrid efter mange sæsoner i PSG. Mbappé er den største favorit til at blive topscorer ved EM i Tyskland, og han giver cirka odds 5.50 til at vinde “Den gyldne støvle”.

Den franske angriber har scoret masser af VM-mål i karrieren, men det er indtil videre ikke blevet til et eneste mål for Mbappé ved EM. Det bliver der dog formentlig lavet om på ved dette års slutrunde, hvor han er en del af et stærkt fransk mandskab. Det var han dog også ved det seneste EM i 2021, hvor Frankrig skuffede og røg ud i ottendedelsfinalerne.

Harry Kane

30-årige Harry Kane er den næststørste favorit til at blive topscorer ved EM 2024. Kane giver omkring odds 6.50 som EM-topscorer, og han er en del af et meget stærkt engelsk mandskab, som også er de største favoritter til at vinde EM-titlen. Det ville være første gang i historien, hvis det lykkes for “The Three Lions” at bringe trofæet til England.

Modsat Mbappé har Kane scoret ved EM før, men han er endnu ikke blevet topscorer i turneringen. Inden turneringens start står Kane noteret for fire EM-mål i 11 kampe, og alle fire Kane-mål var ved det seneste EM i 2021.

Cristiano Ronaldo

Den 39-årige Cristiano Ronaldo er den mest scorende spiller i EM-historien, og han er også den spiller, der har deltaget i flest EM-slutrunder. Portugiseren debuterede i EM-regi på hjemmebane i 2004, hvor han var med til at tabe finalen til Grækenland. I løbet af turneringen scorede Ronaldo to gange, og siden da er det blevet til yderligere 12 scoringer ved EM.

Spørgsmålet er så, om der er flere mål tilbage i Ronaldo, der som nævnt er blevet 39 år. Han er stadig fast mand på det portugisiske landshold, hvor han også er straffesparksskytte, så det er bestemt ikke utænkeligt, at Ronaldo føjer flere mål til sin imponerende EM-statistik.

Cristiano Ronaldo som EM-topscorer giver cirka odds 13.00.

Romelu Lukaku

Den gyldne belgiske generation er ved at være oppe i årene. Eden Hazard har stoppet karrieren, og Thibaut Courtois er ikke med ved slutrunden i Tyskland.

Belgien har dog stadig stjerner på holdkortet, og en af dem er Romelu Lukaku. Lukaku har indtil videre spillet ti EM-kampe i karrieren, og her er det blevet til seks mål. Han er fast mand i det belgiske angreb, og han giver cirka odds 17.00 som EM-topscorer.

Oversigt over tidligere EM-topscorere

Her kan du se en oversigt over EM-topscorere siden 1984. Den mest scorende spiller i EM-historien er Cristiano Ronaldo med hele 14 mål, men Michel Platini er den spiller, der har scoret flest mål ved én slutrunde.

ÅrstalTopscorerAntal mål
1984Michel Platini9
1988Marco van Basten 5
1992Henrik “Store” Larsen, Dennis Bergkamp m.fl.3
1996Alan Shearer5
2000Patrick Kluivert og Savo Milosevic5
2004Milan Baros5
2008David Villa4
2012Fernando Torres, Alan Dzagoev m.fl.3
2016Antoine Griezmann6
2021Cristiano Ronaldo og Patrik Schick5

Nuværende odds på EM-topscorer 2024

Ud over Mbappé, Kane, Ronaldo og Lukaku er der selvfølgelig flere andre mulige bud på en EM-topscorer 2024.

Real Madrid-stjernen Jude Bellingham giver fx odds 15.00 som topscorer til EM, men englænderen spiller lidt længere tilbage på banen end de fire førnævnte spillere, hvilket kan være en ulempe for ham i jagten på topscorerprisen.

Olivier Giroud er 37 år, men han kan stadig få en del spilletid for Frankrig ved slutrunden, og han er stadig en målfarlig spiller trods sin høje fodboldalder. Giroud som topscorer ved EM giver odds 21.00.

En tredje mulig fransk topscorer er Antoine Griezmann. I 2016 blev han EM-topscorer med seks mål, og Griezmann er da også blandt outsiderne til at blive topscorer ved EM 2024. Atlético Madrid-spilleren giver odds 26.00 som topscorer.

Der er mange flere odds på EM-topscorer 2024 hos nye expekt end disse eksempler.

Ofte stillede spørgsmål

Er der liveodds på EM 2024 hos nye expekt?

Ja, du kan spille live på alle kampene fra EM 2024 hos nye expekt.

Kan jeg spille på EM-topscorer 2024 på mobilen hos nye expekt?

Ja, det kan du sagtens. Du kan fx downloade nye expekts app, som er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder og spille på topscoreren til EM her.

Hvad odds giver Rasmus Højlund som EM-topscorer 2024?

Rasmus Højlund giver odds 34.00 som topscorer ved EM hos nye expekt.

Hvad odds giver Kasper Dolberg som EM-topscorer 2024?

Kasper Dolberg giver odds 81.00 som topscorer ved EM hos nye expekt.

Hvad odds giver Christian Eriksen som EM-topscorer 2024?

Christian Eriksen giver odds 101.00 som EM-topscorer hos nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.