nye expekt Blog

Optakt: England - Danmark

Af Frank Pilantra

  • Dagens kamp: Danmark – England
  • Torsdag den 20. juni kl. 18:00. Deutsche Bank Park, Frankfurt.

Det begyndte ellers så lovende for det danske landshold efter Christian Eriksen efter 17 minutters spil sendte kuglen ind bag Jan Oblak i det slovenske bur. Men så opstod der nervøsitet og det danske spil blev forkrampet. Specielt i anden halvleg fik Slovenien overtaget i kampen og det gik galt med et kvarter tilbage på kampuret, hvor Slovenien fik udlignet til slutresultat 1-1.

Der var ellers god optimiske omkring de danske EM-chancer, men præstationen mod Slovenien har fået de sorte skyer fra VM i Qatar til at vende tilbage over danske landshold. Der er god grund til at frygte at gruppespillet igen bliver endestation.

Hvis det skal lykkes Danmark at tage point mod England, så skal samtlige spillere kunne ramme topniveau i samtlige 90 minutter og det er efterhånden en del år siden, at det er lykkes for Hjulmands mandskab.

England var ikke overbevisende mod Serbien, men de fik dog kæmpet sig til en 1-0 sejr. Det lover godt for Danmark, at England viste svaghed i organisationen omkring Declan Rice og Trent Alexander-Arnold. Serbien kom frem til flere store chancer og med større skarphed i afslutningerne kunne serberne have snuppet mindst det ene point.

England fik vist prøver på, hvorfor bookmakerne har dem blandt favoritterne til at vinde EM-trofæet, da der er høj kvalitet hos Bellingham, Saka og Kane. Det var mest i individuelle aktioner at de engelske stjerner fik vist sig frem og modsat f.eks Tyskland og Spanien, så fik England ikke flow i deres spil eller gang i deres kombinationsspil på den sidste trejdedel af banen.

Men mod Danmark vil England sandsynligvis blive spilstyrende og sætte pres på den danske defensiv ved at udfordre i duelspillet på fløjene. Der er god fart og svæv i den nye EM-bold og spørgsmålet er om den danske bagkæde kan følge med, når englænderne skruer op for tempoet. Det er svært at se, hvordan f.eks Jannik Vestergaard skal vinde en spurt mod Phil Foden eller Bukayo Saka, mens der med garanti også blive en række interessante kampe mellem Andreas Christensen og Harry Kane.

Vi skal nok ikke forvente, at der vil være et stort antal danske målchancer. Hvis det lykkes England at lukke ned for Christian Eriksen, så vil det blive svært at komme til chancer, da stort set samtlige danske angreb går igennem den erfarne kreatør.

Så Rasmus Højlund skal have fundet målstøvlerne frem. Han havde ikke mange succesfulde aktioner i opgøret mod Slovenien, men der kan blive mere plads til at udnytte hurtigheden mod et engelsk mandskab, der sandsynligvis vil holde en høj bagkæde.

England er klare favoritter og det ligner en svær kamp for et nervøst dansk landshold, der har svært ved at finde selvtillid.

Spilforslag: England vinder kampen til odds 1,62

Kampens trippel fra Frank:

  • Begge hold scorer
  • Fuldtid: England vinder
  • Over 2,5 mål

Odds 4,00

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.