nye expekt Blog

Optakt: Tyskland - Skotland

Af Frank Pilantra

  • Tyskland – Skotland
    1. juni 2024 kl. 21:00 (Allianz Arena, München)

Så skal vi endelig have gang i EM-festen, når de tyske værter åbner slutrunden mod Skotland. Der er høje forventninger til Tyskland, der har meget at bevise efter VM i Qatar.

Tysklands chancer

Tyskerne vil blive godt hjulpet på vej af de mange fans på lægterne. Vi skal især holde godt øje med de to 21-årige profiler Florian Wirtz fra Leverkusen og Jamal Musiala fra Bayern München. De har eksplosiviteten og gennembrudskraft til at skabe problemer for skotterne. Og med Toni Kroos som den erfarne styrmand til at binde spillet sammen kan Skotland få svært ved at stoppe den tyske offensiv. Kai Havertz har tæt på de perfekte arbejdsbetingelser som spydspids og selvom han ganske vist ikke er en verdensklasse-striker, så vil han få nogle giftige assists og han bør kunne komme frem til en del åbne chancer mod Skotland.

Tyskerne må være toptændte til denne åbningskamp og de kan sende et signal til om, at de skal regnes med blandt EM-favoritterne. Med de mange håbefulde tyske fans på lægterne kan der komme pres på det skotske mål fra første fløjt.

Skotlands chancer

Skotland må satse på en kompakt defensiv for at få lukket ned for de hurtige tyskere, der vil straffe dem, hvis de tillader for meget plads mellem kæderne. Her skal bl.a FCK-forsvareren Scott McKenna i arbejdstøjet. Det vil kræve stor disciplin og koncentration at holde styr på organisationen og det kan betyde, at der ikke bliver investeret nok i de offensive spil til at kunne true Manuel Neuers mål.

Skotland kan ikke matche Tyskland på spillermateriale, og deres bedste chance for at overraske EM-værterne er, at presse boldholder og gå efter at erobre bolden højt oppe på banen. Det kan give chancer til at slå til med hurtige omstillinger. Den energiske Scott McTominay fra Manchester United bliver en nøglespiller for skotterne og kan slå til som bølgebryder, der udfordrer den tyske defensiv.

De skotske angribere skal være skarpe, når de kommer på skudhold for der er ikke umiddelbart lagt op til et opgør, hvor Skotland kommer til at vade i chancer.

Spilforslag

Der er en særlig magi over åbningskampe og med fansene i ryggen satser vi her på, at tyskerne har dynamit i støvlerne og skyder EM 2024 i gang med en sikker sejr over Skotland. Vi snupper odds 1,72 for tyskerne fører efter 1. halvleg og vinder kampen.

Spilforslag: Tyskland 1/1 (halvleg/fuldtid) til odds 1,72

Bet builder: Begge hold scorer, Tyskland vinder, over 2,5 mål

Spil på Tyskland - Skotland her

Dagens trippel fra Frank:

  • Spanien - Kroatien: Under 2,5 mål, odds 1.70
  • Italien - Albanien: Italien vinder, odds 1.40
  • Ungarn - Schweiz: Uafgjort, odds 3.20

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.