nye expekt Blog

Optakt: Italien - Albanien

Af Frank Pilantra

  • Italien - Albanien
  • Lørdag 15. juni kl. 21.00 (BVB Stadion, Dortmund)

Så skal de forsvarende europamestre fra Italien i aktion, når de skal jagte en pligtsejr mod Albanien. Der er ikke råd til pointtab for italienerne, da der venter svære kampe mod Spanien og Kroatien i de sidste to kampe i Gruppe B. Vi kan derfor forvente at se Italien komme frem i offensiven fra første fløjt.

Italien missede kvalifikationen til VM i Qatar, så de italienske spillere har en del at bevise, og det skal gå ud over et albansk mandskab uden de store stjerner og profiler. Albanien vil sandsynligvis satse på et defensivt udgangspunkt, og vi vil næppe se de store offensive satsninger fra albanerne, så længe der står 0-0 på måltavlen.

Spilforslag: Italien vinder kampen til odds 1,40

Dagens trippel fra Frank:

  • Spanien - Kroatien: Under 2,5 mål, odds 1.70
  • Italien - Albanien: Italien vinder, odds 1.40
  • Ungarn - Schweiz: Uafgjort, odds 3.20

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.