nye expekt Blog

Optakt: Rumænien - Ukraine

Af Frank Pilantra

  • Mandag 17. Juni kl. 15, Allianz Arena, München
  • Rumænien - Ukraine

Ukraine kommer med en spændende trup og det vil ikke være en overraskelse, hvis det lykkes at hive tre point i land mod Rumænien. Ukraine har profiler som Mudryk, Lunin, Zinchenko og Dovbyk, men Rumænien har et solidt mandskab med et godt kollektiv, så der er ikke lagt op til en nem kamp for ukrainerne.

Rumænien gik ubesejrede igennem kvalifikationen og tog gruppens førsteplads foran Schweiz og Island. Rumænien mangler kvalitet i offensiven og spillede 0-0 i deres seneste to testkampe mod Bulgarien og Liechtenstein. Det lover ikke umiddelbart godt for Rumænien og de kan få svært ved at få gang i netmaskerne mod Ukraine.

Her satser vi på sejr til Ukraine, men dog med pengene retur, hvis kampen ender uafgjort.

Spilforslag: Ukraine – Indsatsen tilbage ved uafgjort – odds 1,45

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.