nye expekt Blog

Danmark - Slovenien: Danmarks åbningskamp ved EM 2024

Danmark skal stå over for Slovenien i deres åbningskamp ved EM-slutrunden 2024. Her vil du kunne finde alt, hvad du behøver at vide om dette opgør.

Danmark er klar favorit

Bookmakerne har Danmark som favorit til at slå Slovenien til odds 1.80. Det er dermed også vores anbefaling, at man satser på dansk sejr. I seneste kamp mellem de to nationer, blev der scoret over 2,5 mål, og det er også fristende at spille på det til odds 1.94.

Danmark mod Slovenien EM-optakt

Søndag d. 16. juni vil det danske herrelandsholds første kamp ved EM-slutrunden i fodbold finde sted i Mercedes-Benz Arena i Stuttgart, Tyskland. I arenaen, med plads til mere end 60.000 tilskuere, skal Danmark møde Slovenien, England og Serbien i gruppe C, og her er det altså kampen mod Slovenien, som først løber af stablen. Kampen spilles kl. 18:00 og sendes live på TV2 den 16. juni.

Inden slutrunden indtog Danmark førstepladsen i deres kvalifikationsgruppe, hvor de også mødte holdet fra Slovenien. I det seneste opgør mellem de to hold endte de danske herrer på toppen og slog Slovenien 2-1. Her var der en scoring fra Joakim Mæhle i første halvleg, mens det var en flot scoring fra Thomas Delaney i anden halvleg, som sikrede sejren.

Målet for det danske hold er klart at kvalificere sig til ottendedelsfinalen. Her vil det mest optimale være en top-2 placering i gruppen, men også fire af de seks nationer, der slutter på tredjepladsen i deres gruppe, går videre.

England er et af de mest erfarne landshold i EM-sammenhæng og bliver set som en af favoritterne til en slutplacering som nr. 1. Dette betyder også, at det engelske hold ligger til at komme videre som vinderne af gruppe C.

Viser det sig at være korrekt, så skal de danske spillere kæmpe for placeringen som nr. 2 i gruppen, så de er sikret en plads til ottendedelsfinalen. Lykkedes det ikke, så vil det være af stor betydning at have opnået så mange point, som muligt, da dette kan udløse en af de fire ekstra pladser ved ottendedelsfinalen. Så selvom det er svært allerede at spekulere i udfaldets betydning, så kan den første kamp mod Slovenien vise sig at være afgørende for Danmarks skæbne ved dette EM.

Danmark – Slovenien EM odds tips

Hos nye expekt kan du naturligvis finde et bredt udvalg af odds i forbindelse med kampene ved dette års EM. Det gælder selvfølgelig også odds på kampen mellem Danmark – Slovenien og herunder vil vi fremsætte nogle af de muligheder, som er tilgængelige. Alle nye expekt´s aktuelle odds på Danmark mod Slovenien findes også lige her: fodbold betting

Vinderfavoritten

Som tidligere nævnt, ligger Danmark ifølge statistikken til at vinde kampen. Dette er bl.a. baseret på de tre seneste opgør mellem de to hold, hvor Danmark tog to sejre og en enkelt kamp, som endte uafgjort. Dette gør at vindersandsynligheden er fordelt med 20% til Slovenien, 27% til uafgjort og hele 53% til Danmark.

Tror du også på, at Danmark vinder, så lyder det øjeblikkelige odds 1.80 hos nye expekt.

Over/under

Hos nye expekt kan du finde odds for totalt antal mål i kampen. Her kan du vælge f.eks. at spille på over 2.5 mål i kampen til odds 1.94, eller under 1.5 mål til odds 3.55. Der findes både over og under odds på alt mellem 0.5-4.5 mål i kampen.

Resultat

Er du lidt mere vovet? Så kan du hos nye expekt også vælge at spille på det specifikke udfald af kampen. Tror du f.eks. at kampen ender 2-1 til det danske hold, så kan du spille på dette til odds 8.00. Det er også muligt at spille på det specifikke resultat udelukkende i 1. halvleg, eller 2. halvleg.

Analyse af odds på kampen

Hvis man kigger på statistikken og de aktuelle odds, så står det klart, at Danmark er favoritterne til at tage sejren d. 16. juni i Stuttgart. Med en vinderchance på 53% og en sejr i holdenes seneste opgør, ligger en dansk sejr til odds 1.80, mens en sejr til Slovenien ligger til odds 4.25 og uafgjort til odds 3.55. Derudover står Slovenien også til at indtage sidstepladsen i gruppen, mens Danmark ligger til en top-2 placering.

Generelt består det danske herrelandshold af en masse dygtige og rutinerede spillere. Målmanden Kasper Schmeichel og forsvarsspilleren Simon Kjær er normalt stærke spillere på trods af deres efterhånden høje alder, men deres erfaring kan forhåbentligt være med til at bidrage til en god kamp på et højt niveau.

På midtbanen vil en central spiller være Pierre-Emile Højbjerg, som til dagligt spiller for Tottenham. I kampen mod Slovenien i juni 2023, kom en udligning til 1-1 fra Rasmus Højlund efter en flot aflevering fra Højbjerg. Derudover fik han placeret den første scoring i Danmarks sidste kamp, som blev vundet 2-0 over Færøerne.

Den dygtige Andreas Christensen er en hård og kontant forsvarsspiller, som klart kommer til at bidrage ved dette mesterskab. Til dagligt spiller han for Barcelona, og for det danske hold er han en uundværlig lederfigur.

I forsvaret finder vi også Joakim Mæhle, som til forrige EM spillede en stor rolle for det danske hold. I forrige kamp mod Slovenien var han, som tidligere nævnt, den første til at score et mål i kampen, som endte 2-1.

Rasmus Højlund, på kun 21 år, spiller til dagligt for Manchester United, og er lige nu den dyreste danske fodboldspiller. Han viste under EM-kvalifikationen klart sit værd som angriber, med hele syv imponerende scoringer. Fortsætter han det høje niveau, så vil han sandsynligvis fortsætte med at være en afgørende faktor for Danmarks succes på banen.

Spørgsmål til kampen mod Slovenien

Hvem er favoritter i kampen mellem Danmark – Slovenien?

På baggrund af resultaterne af de tidligere kampe mellem de to hold og de aktuelle odds, så står Danmark som favoritten til at vinde deres åbningskamp ved slutrunden til EM 2024 mod Slovenien.

Hvornår spilles Danmark – Slovenien ved EM 2024?

Kampen mellem Danmark og Slovenien starter d. 16. juni 2024 kl. 18:00 og spilles i Mercedes-Benz arena i Stuttgart, hvor der er plads til mere end 60.000 tilskuere.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.