nye expekt Blog

Optakt: Tyrkiet - Georgien

Af Frank Pilantra

  • Tyrkiet – Georgien
  • Tirsdag den 18. juni kl. 18.00 BVB Stadion, Dortmund

Det bliver spændende at se, hvad det tyrkiske landshold kan udrette ved EM-slutrunden. De træder ind som favoritter mod Georgien og der er forhåbninger i den tyrkiske lejr om at særligt landsholdsanfører Hakan Calhanoglu kan vise vejen til de tre point.

Opgøret mod Tyrkiet bliver første EM-kamp nogensinde for Georgien, der eliminerede Grækenland i play off-kvalifikationen. Den største stjerne hos georgierne er den kreative Khvicha Kvaratskhelia fra Napoli.

Det forventes, at Georgien vil stille med et defensivt udgangspunkt for at hive mindst et point i land og vi skal nok ikke forvente et opgør med masser af åbne målchancer.

Spilforslag: Under 2,5 Scoringer i kampen til odds 1,65

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.