Betting og odds samlet på et sted med nye expekt

Sports betting hos nye expekt

Nye expekt er den nye online betting og odds-platform, der er skræddersyet til at levere de bedste oplevelser for dig og dine medspillere. Hos nye expekt vil du få en oplevelse i verdensklasse omkring al online sportsbetting. Hvad end du foretrækker at se pucken i ishockey flyve gennem banen og i mål eller måske hellere vil se på en taktisk fodboldkamp i din yndlingsliga, så har nye expekt det hele - og det er tilgængeligt 24/7. På platformen kan du både foretage live bets såvel som pre-match bets, så du kan spille og bette på den måde som du bedst kan lide. Alle de største og mest populære sportsgrene er tilgængelige på siden - lige fra fodbold, håndbold og ishockey til basketball, tennis og e-sport, for ikke at nævne de utallige andre, du kan finde på siden.

Start med online betting hos nye expekt

Her leverer vi en kort guide til at hjælpe dig på vej med at oprette dig som bruge hos nye expekt:

  • Du opretter en konto med dit NemID/MitID. Dette sikrer at alle oplysninger er korrekte og at oprettelse går så nemt som muligt.

  • Herefter kan du foretage din første indbetaling via en af de tilgængelige betalingsmetoder, så du kan komme i gang med at spille.

  • Her skal du så vælge, hvilken sport, liga og hvilket hold du vil bette på. Det er vigtigt at sætte sig godt ind i alle detaljerne.

  • Så skal du til sidst opsætte din oddskupon ved at vælge dit bet, hvilke odds vil du spille på og hvor mange penge vil du satse. Når dette er gjort handler det blot om at vente på resultatet af kampen.

Nye expekt betting er tilgængeligt overalt

Du kan nu tilgå online betting, hvor som helst og når som helst, så længe du har en stabil internetforbindelse. Du behøver ikke at gå ned i den lokale kiosk, men blot hive din smartphone op af lommen og tilgå nye expekts splinternye mobilapp. Appen er tilgængelig til både iOS og Android-styresystemerne og kan også bruges på tablets. Det er meget nemt og simpelt at placere et bet via platformens app, og tit også mere bekvemt end at skulle finde computeren frem og tænde den. Du er nemlig kun et par fingerstrøg væk fra din kamp og dit foretrukne odds.

Hvad er live betting og pre-match betting?

Du har måske aldrig helt fundet ud af, hvad forskellen på live betting og pre-match betting egentlig er. I så fald så kan du få svar på det her. Ved live betting, så better du selvsagt live, dvs. imens spillet eller kampen er i gang. Altså kan oddsene og din bettingstrategi udvikle sig løbende gennem kampen, og hvis det ene hold pludselig fører stort med 10 minutter tilbage, så er det for eksempel der, du kan ændre strategi. Ved pre-match betting vælger du blot at tro på dine forudsigelser før kampens start. Når du har placeret bettet, så må du stå ved det igennem hele kampen.

Hvad er odds og hvordan virker de?

Odds er i sin simpelthed en måde at beregne sandsynligheder for et givent udslag. Sport odds relaterer sig til, hvor stor sandsynlighed et givent hold i en sportsgren står til at vinde over et andet hold i en kamp. Hvis du har odds 1 til 1, så er der lige stor sandsynlighed, altså 50% for at begge hold kan vinde. Hvis der til gengæld er odds 2 til 1, så er der 66,66% sandsynlighed for, at det ene hold vinder over det andet. Sådan kan oddsene udvikle sig. Til tider kan du have rigtigt dårlige odds i et spil, men hvis du satser, og du ender med at vinde, så vil din gevinst være betydeligt større. Der er selvfølgelig også en række forskellige odds, dem vil vi gennemgå her:

Amerikanske odds

Også kaldet money line odds. Disse odds bliver som regel brugt af amerikanske bookmakere. Det er nok den mest simple oddsform og tager udgangpunkt i et odds på 100 dollars, svarende til ca. 700 kr. med et plus- og et minustegn til at indikere oddset. Et odds -150 betyder at du skal satse 150 dollars eller 1.000 kr. for at vinde de 700 kr. Odds +520 skal du kun satse 100 (700 kr.) for at vinde 520 eller hele 3.500 kr.

Decimale odds

Disse vises som et nummer, som er det beløb, man modtager på et vindende bet for et bet på en 1 kr.. Med et vindende odds på 6, vil du modtage 5 kr. oveni din indsats på 1 kr. Altså for du 6 gange tilbage for hver enhed du satser, såfremt du vinder. Her på siden bliver odds som regel fremvist i decimale odds også kalder europæiske odds i nogle kredse.

Brøkvise odds

De brøkvise odds er opbygget på brøker, hvor et bet måske er på 6 og gevinsten er 5, dvs. ⅚. Satset vil være det nederste nummer eller nummere til højre, og gevinsten den øverste eller den til højre. Disse odds bruges især i England.

Det er heldigvis meget nemt at justere indstillingerne på nye expekt for, hvilken type odds du foretrækker at spille, så det er intet problem.

Du vil få et stort udvalg af sportsgrene at bette på

Du kan være sikker at finde, hvad end du har brug for på nye expekt, da siden tilbyder endeløse muligheder og løsninger for online betting. Du vil blive imponeret over udvalget af sportsgrene, ligaer og hold. Det er ligegyldigt, om der er tale om en større eller mindre liga, du kan være sikker på, at den er tilgængelig her på siden. Derfor vil du selvfølgelig også kunne finde de mest populære hold og ligaer blandt danskerne såsom engelske Premier League og den danske Superliga, for ikke at nævne andre sportsligaer såsom CS:GO og Metal ligaen fra ishockey.

Hvad er der af regler og strategier for online betting?

Det er vigtigt, at du er bekendt med både det den sportsgren, det hold og den liga du better på. Jo mere klar over du er om alle informationer om spillet, jo bedre er din mulighed for at kunne foretage et vindende bet. Det er også vigtigt at du kender til modstanderen. Derfor skal du grundigt tjekke statistikkerne og forudsigelserne, men også historien og baggrunden for holdet.

Vi anbefaler at du laver et budget og bestemmer, hvor mange penge du vil satse, for at holde et overblik og din økonomi. Det er vigtigt at du er klar over, at det er umuligt at fortryde, når man først har placeret et bet.

Nye expekt giver den bedste sports betting-oplevelse

Du kan være sikker på at al din betting online bliver forbedret med nye expekt. Siden er både lynhurtig og meget intuitiv at lære at kende. Altså du skal ikke bruge en masse tid på at finde ud af, hvordan tingene fungerer og hvor de er placeret på siden. Der er også en brugbar søgefunktion til at finde lige præcis det indhold, du har brug for. På sidebaren kan du desuden også nemt finde live matches, så du hurtigt kan tilgå og følge med i dem, og eventuelt foretage nogle bets, hvis de pågældende online odds er noget for dig. Bliver du i tvivl om noget eller får du problemer, så skal du ikke tøve med at søge hjælp hos platformens kundeservice, der står klar morgen til aften med at løse dine problemer. Du kan også tjekke sidens grundige guide og FAQ-side for de mest generelle tvivl. Har du problemer med at styre dit spilforbrug, så bør du kontakte hjælpelinjerne fra enten Spillemyndigheden, stopspillet.dk eller direkte på nye expekts hjælpeside.

Forskellige typer af bet

Hvis du er ny til dette eller hvis du blot kunne tænke dig en genopfriskning af hukommelsen, så får du her en kort liste og beskrivelse af de forskellige typer af bets, der findes, og som desuden er tilgængelige hos nye expekt.

Single Bet - Dette er den mest almindelige type af bets, og det er blot, hvor du better på et enkelt resultat i en specifik begivenhed

Parlay - Parlay er en slags bet, der kombinerer flere valg i et enkelt bet, der kun har udbetaling, når alle vinder. Så hvis en enkelt bet eller valg, taber, vinder man intet

Handicap - Et handicap bet er når et hold har en ulempe eller fordel over modstanderen fra starten af spillet. Hvis et hold fører med et mål fra startfløjten, har de en fordel, der afspejles i oddsene.

Money Line - Moneyline er en bettingtype, hvor du satser på det hold, der vinder i enten den ordinære kamp, eller i den almindelige spilletid. Er spillet uafgjort og går i overtid, kan du også nå at vinde på den måde.

Dette er blot nogle af de tilgængelige former for betting, der er tilgængelige på nye expekt, der er nemlig mange flere, der vil passe til enhver spillers foretrukne metoder.

FAQ

Hvilken sportsgren er bedst at bette på?

Det kan vi ikke sige på stående fod. Vi kan kun anbefale at du better på en sportsgren, som du har godt styr på og forstå fuldstændigt, hvis du vil lave mere kvalificerede bets.

Hvordan kan man blive bedre til at bette og oddse i sport?

Du skal undersøge den pågældende sportsgren grundigt, såvel som den pågældende liga, kampen og hvert hold der spiller, samt selve spillerne. Hvordan ser deres historie og statistikker ud. Hvis du har styr på alle disse ting, er du godt klædt på, når du starter dit bet.

Kan jeg se mine bets noget sted?

Du kan gå ind under sportsmenuen og derefter “mine bets”, så kan du se alle bets, både de færdiggjorte, de nuværende, de åbne osv. for et bedre overblik.

Hvilke andre bettingtyper er tilgængelige på siden?

Nye expekt tilbyder mange flere bettingtyper, heriblandt Heinz, Super Heinz, Double, Treble, Trixie og en masse andre.


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen
Trustly
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard

Vi bruger cookies til at tilpasse indholdet på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med vores Cookiepolitik

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.