nye expekt Blog

Din favorit fodboldblog - Nye expekt elsker fodbold

Følger du med i fodbold? Eller mangler du inspiration til dine bets? Bare rolig, nye expekt skal nok hjælpe dig. Klik rundt i vores fodbold-blog-univers herunder og find lige det information, du mangler.

Superligaen 2024/25: Optakter og odds-tips

Info

EM 2024 Odds tips

Introduktion til fodbold blog på nye expekt

Fodbold er verdens største sportsgren, og fodbolden fylder da også en hel del hos nye expekt. Det kan du f.eks. se, hvis du klikker på “Blog” i fanen til venstre på hjemmesiden.

Her kan du eksempelvis læse optakter til den danske Superliga, som nye expekt er officiel bettingpartner på. Til alle kampene i Superligaen leverer nye expekt også odds tips, som er skrevet af eksperter med stort kendskab til dansk fodbold.

Det er dog ikke kun Superligaen, som du kan læse optakter til. Også Premier League og Champions League kan du se frem til at læse en masse indhold om på nye expekt gennem hele året.

Ud over optakter med odds råd kan du bl.a. finde kampprogrammer og info om fodbold.

Nye expekt - det primære sted for alt om fodbold

Du har allerede fået nys om alle de fodboldoptakter og odds tips, du kan finde hos nye expekt, men det er ikke alt. Du finder nemlig også en bred vifte af spilmuligheder på fodbold, hvor der er odds på alle de største ligaer i verden, og spiludvalget er stort.

Fodboldoptakterne med tips er med til at gøre nye expekt til det perfekte sted for dig som fodboldfan, men du skal være opmærksom på, at de odds tips som eksperterne kommer med, ikke er lig med gevinst. Husk derfor at spille med omtanke, uanset om du følger eksperternes tips eller et spil, som du selv mener har værdi.

Typer af blogs på nye expekt

Hos nye expekt kan du finde forskellige former for blogs. Hvad fodbolden angår, kan du som nævnt læse optakter til kampene fra Superligaen, kampe fra Premier League og fra Champions League. Med tiden kan det være, at der kommer endnu flere optakter til.

Herunder kan du kort læse et par eksempler på odds tips, som nye expekts eksperter er kommet med på fodbold.

Vinder af kampen: Til kampen mellem Viborg og Hvidovre i Superligaens runde 23 tippede nye expekts ekspert, at Viborg ville vinde kampen, og den gik hjem, eftersom Viborg vandt kampen med 3-1.

Begge hold scorer: Et andet eksempel på et odds råd fra en ekspert var i rivalopgøret mellem FCK og Brøndby d. 1. april. Her tippede eksperten, at begge hold ville score i kampen, og det spiltip gav også gevinst, da Brøndby vandt opgøret i Parken med 1-2.

Dette var blot to eksempler på tips, som eksperterne på nye expekt har skrevet om på denne fodboldblog. Eksperterne laver kun gennemarbejdede odds råd, som de mener indeholder værdi, men selv om der er brugt tid på det, er det som nævnt ingen garanti for gevinst.

På nye expekt kan du også læse en masse fodboldinfo. Du kan fx give dig i kast med at læse om Superligaens historie, om de bedste fodboldspillere i verden og meget mere. Også her vil der løbende komme mere indhold om fodbold.

Under kategorien “Fodbold” under nye expekts blog finder du også det komplette kampprogram for Superligaen, og også her kan det være, at der i fremtiden vil komme flere kampprogrammer fra fodboldens verden. Under føromtalte kategori finder du nye expekts samlede blog om fodbold.

Det kan du også finde på nye expekt

Det er på ingen måde kun fodbold, der fylder hos nye expekt. Under bloggen kan du også læse optakter til alle løb i Formel 1-sæsonen, hvor du ligeledes kan læse odds tips til ethvert Grand Prix i løbet af året.

Ud over Formel 1 kan du også sætte dig til rette og læse optakter til store tennis- og esportsturneringer hos nye expekt. Også her vil du kunne forvente, at eksperterne kommer med deres tanker og tips til de begivenheder, som de beskæftiger sig med.

Ofte stillede spørgsmål om vores fodboldblog

Hvad kan jeg læse om på nye expekts blog?

På nye expekts blog finder du bl.a. optakter til fodboldligaer, såsom Superligaen, Premier League og Champions League, men ikke nok med det er der også optakter til alle Formel 1-løb i sæsonen, populære tennisturneringer og store turneringer i esport. I optakterne vil nye expekts eksperter tilmed krydre dem med odds tips.

Kræver det en bruger hos nye expekt for at læse med?

Nej, du kan læse med kvit og frit hos nye expekt. Hvis du vil oprette en konto, kan du gøre det ved at klikke på “Opret” i højre hjørne. For at kunne oprette en nye expekt-konto, skal du være min. 18 år gammel og bo i Danmark.

Kan jeg bruge nye expekt på min mobil?

Ja, det kan du sagtens. Ejer du en smartphone og har adgang til internettet, er det bare at besøge nye expekt gennem browseren på din mobil. Det gælder både iOS- og Android-enheder, og hvis du har en tablet, vil du også kunne bruge den til at besøge nye expekt. Brugervenligheden er i top på både mobil og tablet, og du har adgang til præcis de samme funktioner, som du har, hvis du besøger nye expekt på desktop.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.