nye expekt Blog

EM 2024 kampprogram - alle kampe og datoer

Der er lagt op til stor fodboldfest i Tyskland denne sommer, hvor EM i fodbold løber af stablen fra fredag d. 14. juni til søndag d. 14. juli, og massevis af fodboldfans forventes at fylde de tyske arenaer under slutrunden.

EM Finalen og semifinalerne

EM finalen 2024 spilles den 14. juli 2024 på Olympiastadion i Berlin, mens semifinalerne afvikles den 9. og 10. juli 2024 i henholdsvis München på Allianz Arena og i Dortmund på BVB Stadion.

Det er historiens 17. udgave af EM i fodbold, der finder sted i Tyskland, og den arrangeres af UEFA. Første udgave af EM blev spillet i 1960 i Frankrig, og det seneste blev spillet på flere forskellige arenaer i Europa, heriblandt Danmark, England, Skotland og så videre.

Tyskland er automatisk kvalificeret til turneringen som værtsnation, og ud over Tyskland er der 23 andre nationer med ved slutrunden, og du kan få et overblik over alle deltagerne længere nede efter afsnittet med EM kampprogram 2024.

Italien er forsvarende europamestre, efter de i 2021 vandt finalen efter straffesparkskonkurrence mod England på Wembley. Historisk set er det dog Spanien og Tyskland, der har vundet EM flest gange. Begge lande har vundet EM i fodbold tre gange i historien.

Du kan finde alle vores odds på EM 2024 her:

Alle EM Odds

Euro 2024 kalender

Nedenstående tabel viser info om alle kampene i gruppespillet ved EM i fodbold.


DatoKampStadion
Fredag d. 14. juniTyskland - Skotland München Football Arena
Lørdag d. 15. juniUngarn - SchweizCologne Stadium
Lørdag d. 15. juniSpanien - KroatienOlympiastadion
Lørdag d. 15. juniItalien - AlbanienBVB Stadion Dortmund
Søndag d. 16. juniPolen - HollandVolksparkstadion
Søndag d. 16. juniSlovenien - DanmarkStuttgart Arena
Søndag d. 16. juniSerbien - EnglandArena AufSchalke
Mandag d. 17. juniRumænien - UkraineMünchen Football Arena
Mandag d. 17. juniBelgien - SlovakietFrankfurt Arena
Mandag d. 17. juniØstrig - FrankrigDüsseldorf Arena
Tirsdag d. 18. juniTyrkiet - GeorgienBVB Stadion Dortmund
Tirsdag d. 18. juniPortugal - TjekkietLeipzig Stadium
Onsdag d. 19. juniKroatien - AlbanienVolksparkstadion
Onsdag d. 19. juniTyskland - UngarnStuttgart Arena
Onsdag d. 19. juniSkotland - SchweizCologne Stadium
Torsdag d. 20. juniSlovenien - SerbienMünchen Football Arena
Torsdag d. 20. juniDanmark - EnglandWaldstadion, Frankfurt
Torsdag d. 20. juniSpanien - ItalienArena AufSchalke
Fredag d. 21. juniSlovakiet - UkraineDüsseldorf Arena
Fredag d. 21. juniPolen - ØstrigOlympiastadion
Fredag d. 21. juniHolland - FrankrigLeipzig Stadium
Lørdag d. 22. juniGeorgien - TjekkietVolksparkstadion
Lørdag d. 22. juniTyrkiet - PortugalBVB Stadion Dortmund
Lørdag d. 22. juniBelgien - RumænienCologne Stadium
Søndag d. 23. juniSchweiz - Tyskland Frankfurt Arena
Søndag d. 23. juniSkotland - UngarnStuttgart Arena
Mandag d. 24. juniKroatien - ItalienLeipzig Stadium
Mandag d. 24. juniAlbanien - SpanienDüsseldorf Arena
Tirsdag d. 25. juniHolland - ØstrigOlympiastadion
Tirsdag d. 25. juniFrankrig - PolenBVB Stadion Dortmund
Tirsdag d. 25. juniEngland - SlovenienCologne Stadium
Tirsdag d. 25. juniDanmark - SerbienMünchen Football Arena
Onsdag d. 26. juniSlovakiet - RumænienWaldstadion, Frankfurt
Onsdag d. 26. juniUkraine - BelgienStuttgart Arena
Onsdag d. 26. juniGeorgien - PortugalArena AufSchalke
Onsdag d. 26. juniTjekkiet - TyrkietVolksparkstadion

Efter gruppespillet begynder knockoutfasen, og de to første ottendedelsfinaler spilles d. 29. juni. Dagen efter spilles yderligere to ottendedelsfinaler, og sådan forholder det sig også de efterfølgende to dage. Der skal spilles ottendedelsfinaler på disse otte stadioner: Olympiastadion, BVB Stadion Dortmund, Arena AufSchalke, Cologne Stadium, Düsseldorf Arena, Frankfurt Arena, München Football Arena og Leipzig Stadium.

Den 2. juli er alle ottendedelsfinalerne blevet spillet, og kvartfinalerne begynder fra d. 5. juli. På denne dato spilles to kvartfinaler, og dagen efter spilles de to sidste kvartfinaler. Kvartfinalerne spilles på følgende fire arenaer: Stuttgart Arena, Volksparkstadion, Düsseldorf Arena og Olympiastadion.

Den 9. og 10. juli spilles semifinalerne på henholdsvis München Football Arena og BVB Stadion Dortmund som nævnt ovenfor, og EM-finalen afvikles søndag d. 14. juli klokken 21.00 på Olympiastadion.

Euro 2024 deltagere

Som skrevet i indledningen er der 24 nationer med ved EM i fodbold i Tyskland, og du kan længere nede se, hvilke 24 lande der skal på banen i det tyske i løbet af juni. Gruppespillet er færdigspillet onsdag d. 26. juni, som du kan se i tabellen ovenfor. Den nation, der slutter på sidstepladsen i de seks grupper, er ude af EM. Ud over de seks hold ryger yderligere to ud, og disse er de to dårligst placerede treere.

Herunder kan du se deltagerne ved EM i fodbold, og de 24 hold er fordelt ud på seks grupper med fire i hver.

EM puljer 2024

Gruppe A

 • Tyskland
 • Skotland
 • Ungarn
 • Schweiz

Gruppe B

 • Italien
 • Spanien
 • Kroatien
 • Albanien

Gruppe C

 • Danmark
 • England
 • Slovenien
 • Serbien

Gruppe D

 • Frankrig
 • Holland
 • Polen
 • Østrig

Gruppe E

 • Belgien
 • Slovakiet
 • Ukraine
 • Rumænien

Gruppe F

 • Portugal
 • Georgien
 • Tyrkiet
 • Tjekkiet

Spændende opgør ved Euro 2024

I gruppespillet er der flere spændende kampe at se frem til, hvis du er fan af fodbold. Nedenfor kan du læse om fem store kampe i gruppespillet ved EM-slutrunden i Tyskland.

Tyskland - Skotland - fredag d. 14. juni

Åbningskampen ved en slutrunde i fodbold er altid speciel, og det er denne mellem Tyskland og Skotland fredag d. 14. juni også. Værtsnationen møder Skotland i München klokken 21.00, og det er et opgør, som Tyskland er store favoritter til at vinde.

At Tyskland vinder kampen, vil de mange tyske fodboldfans på stadion og foran fjernsynet i hvert fald forvente, at de gør. Tyskland har ikke vundet EM siden 1996.

Spanien - Kroatien - lørdag d. 15. juni

Dagen efter mødes Spanien og Kroatien på Olympiastadion i den tyske hovedstad. Der er kampstart klokken 18.00 i Berlin, og det er en kamp, som Spanien er favoritter i. Kroatien har dog flere gange vist, hvor dygtigt et landshold de er. I 2018 var de i VM-finalen, og i 2021 spillede de en mindeværdig ottendedelsfinale mod netop Spanien i Parken. Dengang gik Spanien videre til kvartfinalen efter forlænget spilletid. I sommeren 2023 mødtes de igen i Nations League-finalen, og her vandt Spanien med 1-0.

Danmark - England - torsdag d. 20. juni

En gentagelse af EM-semifinalen fra 2021 finder sted på Waldstadion i Frankfurt torsdag d. 20. juni klokken 18.00, hvor Danmark og England mødes i anden gruppekamp i Gruppe C.

Danmark har ikke mødt England siden semifinalenederlaget på Wembley i 2021, og de danske drenge har revanche til gode, eftersom England vandt semifinalen efter forlænget spilletid. Det bliver dog svært for Danmark, da det engelske landshold er blandt de største favoritter til at vinde trofæet i Tyskland.

Spanien - Italien - torsdag d. 20. juni

Senere samme aften mødes de to giganter Spanien og Italien på Arena AufSchalke med kampstart klokken 21.00, og det er også en gentagelse af semifinalen fra 2021. Her er det Spanien, der har revanche til gode, da de tabte den semifinale efter straffesparkskonkurrence. Italien er som nævnt forsvarende europamestre, men de er ikke blandt de største favoritter til at vinde i Tyskland.

Holland - Frankrig - fredag d. 21. juni

Frankrig og Holland er to store fodboldnationer, og de to hold var faktisk i gruppe med hinanden i kvalifikationen til EM-slutrunden. Her viste Frankrig, at de er det bedste mandskab af de to i øjeblikket, da de vandt begge opgør i kvalifikationsgruppen. På hjemmebanen i Paris vandt Frankrig med 4-0, og i Amsterdam vandt Frankrig med 1-2. Holland og Frankrig mødes klokken 21.00 d. 21. juni på Leipzig Stadium.

Hvornår spilles Euro 2024-finalen?

EM-finalen 2024 spilles søndag d. 14. juli klokken 21.00 på Olympiastadion i Berlin. Olympiastadion dannede også ramme om VM-finalen i 2006, hvor Tyskland også var værtsnation. Dengang stod finalen mellem Frankrig og Italien, og begge nationer er kandidater til at stå i finalen d. 14. juli. Især Frankrig er blandt de største favoritter, og de har stjernespillere som Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og mange flere.

Også England er blandt de største favoritter med stjerner som Harry Kane, Jude Bellingham, Phil Foden og flere andre. England var i den seneste EM-finale i 2021, men her tabte de til Italien.

I 2016 var Frankrig og Portugal i EM-finalen, og netop Portugal er også en af de største favoritter til at vinde EM. De har stjerner som Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Bruno Fernandes. Cristiano Ronaldo er den spiller i EM-historien, der har scoret flest mål, og han har også rekorden for at have været med til flest EM-slutrunder.

Tyskland har fordel af hjemmebanen, og Julian Nagelsmann råder også over et fremragende landshold med især stærke offensive spillere, og de tyske værter skal bestemt regnes blandt favoritterne til EM-titlen. Tyskland er den nation, der har været med flest EM-slutrunder, og de har været i EM-finalen i alt seks gange.

Det vil være en overraskelse, hvis Danmark kommer i EM-finalen i 2024, men det var også en overraskelse, da Danmark vandt EM i 1992. I finalen besejrede Danmark føromtalte Tyskland med 2-0. Alt kan som bekendt ske i fodbold, og Danmark var ikke langt fra finalen i 2021.

Spil på Euro 2024 hos nye expekt

På nye expekt er der et stort udvalg af spilmarkeder på EM i fodbold. Du finder nye expekts odds på Euro 2024 ved først at klikke på “Sports”. Herefter vælger du “Fodbold” og finder “Euro 2024”. Du kan også vælge at skrive det i søgefeltet i stedet.

Herunder kan du se nogle eksempler på spilmulighederne på EM i fodbold hos nye expekt.

 • Vinder af EM: Her kan du spille på alle 24 nationer som EM-vinder. Favoritterne er nationer som England, Frankrig, Tyskland, Spanien og Portugal. Danmark er blandt outsiderne ved EM.
 • Topscorer i turneringen: Hos nye expekt er der også odds på, hvem der bliver topscorer ved Euro 2024. Blandt de største favoritter er Kylian Mbappé, Harry Kane, Cristiano Ronaldo og Jude Bellingham.
 • Vinder af kampen: På nye expekt kan du forvente, at der er odds på samtlige kampe ved EM-slutrunden i Tyskland, og her kan du fx spille på, hvem der vinder de forskellige kampe. Du kan selvfølgelig også spille på uafgjort.
 • Antal mål: Til alle EM-kampe kan du også spille på antallet af mål i kampen. En over/under-linje kan fx være over/under 2,5 mål eller over/under 3,5 mål.
 • Målscorer i kampen: Ved EM-slutrunden kan du på nye expekt også spille på spillere til at score i kampene. Det kan fx være Kylian Mbappé, Harry Kane, Jude Bellingham eller en af de andre spillere ved slutrunden.
 • Dobbeltchance: Denne spilmulighed går ud på, at du udelukker et enkelt tegn. Det vil sige, at du fx spiller på 1X, X2 eller 12. Har du fx spillet 1X, vil du få gevinst, hvis kampen ender uafgjort, eller hjemmeholdet vinder.
 • Begge hold scorer: Til EM kan du på nye expekt også spille på om begge hold i kampen kommer på tavlen.

Der er flere andre spilmarkeder på EM end disse eksempler. Du kan her se alle Euro 2024 betting muligheder, der er tilgængelige på nye expekt.

Expekts dækning af EM

Hos nye expekt kommer vi til at følge EM 2024 tæt, og du vil blandt andet kunne finde holdanalyser, få odds tips til udvalgte kampe og læse vores store optaktsartikel samt analyser af kampe og Danmarks chancer for succes. Du kan også læse flere af vores blogs om EM 2024 her.

FAQ

Hvem er favoritter til at vinde Euro 2024? England og Frankrig er de to største favoritter til at vinde EM i fodbold i Tyskland. England har aldrig vundet EM, mens Frankrig har vundet turneringen i både 1984 og 2000.

Hvordan kan jeg oprette en konto hos nye expekt? Du kan oprette dig som bruger hos nye expekt, hvis du er 18 år eller ældre og har bopæl i Danmark. Opfylder du de to kriterier, kan du klikke på “Opret” oppe i øverste højre hjørne, hvor oprettelsesprocessen starter.

Kan jeg spille på Euro 2024 fra min mobil på nye expekt? Ja, det kan du godt, hvis du har en smartphone og har adgang til internettet. Nye expekts mobile platform kan bruges på både iOS- og Android-enheder, så du kan spille på nye expekt, hvis du fx er på farten. Du har adgang til det samme spiludvalg på Euro 2024 og de samme funktioner, som du har, hvis du er logget på nye expekt fra din computer.

Hvad kan jeg ellers spille på hos nye expekt? Der er mange flere spilmuligheder på fodbold ved nye expekt end på Euro 2024. Fx finder du odds på ligaer som Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A, Superligaen, Champions League og så videre. Der er også odds på andre sportsgrene, såsom tennis, håndbold, e-sport, ishockey, basketball, cykling og meget mere.

Kan jeg spille live på Euro 2024 hos nye expekt? Ja, under EM i fodbold er det muligt at spille live på alle kampene under slutrunden. Hvis en EM-kamp er i gang, og du gerne vil finde live odds på kampen, skal du gå til “Sports”, og i undermenuen her skal du så klikke på “Live nu” for at se alle live odds. Du kan spille live hos nye expekt fra din mobil, computer eller tablet.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.