nye expekt Blog

Premier League optakt - 35. spillerunde

Premier League-sæsonen nærmer sig sin afslutning, og der er lagt op til drama i weekendens kampe.

Titelaspiranterne Liverpool står over for West Ham lørdag kl. 13.30, mens søndagens kampe omfatter Arsenal, der møder rivalerne fra Tottenham, og Manchester City, der besøger Nottingham Forest, som kæmper mod nedrykning.

Der er en række andre spændende opgør lørdag og søndag, og vi har udvalgt de bedste væddemål til weekendens Premier League-action.

Tip 1 - Crystal Palace indsats tilbage ved uafgjort - Fulham til odds 2.50

Crystal Palace har gjort store fremskridt under den nye manager Oliver Glasner og kan hente endnu et stort resultat mod Fulham på lørdag.

The Eagles har slået Liverpool 1-0 og West Ham 5-2 i de seneste kampe, og de står over for et hjemmehold, der ikke har meget at spille for ud over en potentiel placering i den øverste halvdel.

Selv det ser ud til at være et skud i tågen for Cottagers i betragtning af, at de har spillet flere kampe end de fleste hold omkring dem.

Marco Silvas hold har haft det svært i de seneste uger, hvor de har tabt tre af deres seneste fire kampe.

Fulham har kun vundet to af deres seneste syv kampe og har kun vundet én af de seneste otte indbyrdes opgør mellem disse hold i ligaen.

Tag det uafgjorte resultat ud af ligningen og hold med Palace på markedet for indsats tilbage hvis det ender uafgjort.

Tip 2 - Aston Villa slår Chelsea til odds 2.30

Chelsea leverede en kedelig præstation mod Arsenal i midtugen, hvor de tabte 5-0 til deres London-rivaler, og de ser ikke ud til at få meget ud af deres møde med Aston Villa.

The Villans har genvundet forspringet i kapløbet om top fire efter to sejre i træk, og de fik også et stort resultat, da de klemte sig forbi Lille efter straffesparkskonkurrence og nåede semifinalen i Europa Conference League.

De vandt over The Blues i den omvendte kamp og bør være i stand til at gøre det igen, især hvis Cole Palmer fortsat er fraværende.

Tip 3 - Bournemouth slår Brighton til odds 2.33

Bournemouth har været bundsolide på hjemmebane på det seneste, og de kan drage fordel af Brightons dårlige udebaneform i denne kamp.

Albion har tabt fire og spillet to uafgjort på deres sidste seks udebaneture og møder et Cherries-hold, der har vundet tre af deres sidste fire hjemmekampe.

Sats på at hjemmeholdet vinder denne kamp.

Tip 4 - Over 3,5 mål i Tottenham - Arsenal til odds 2.18

Tre af de sidste fem North London-derbies er gået over 3,5 mål, og en gentagelse af det ser sandsynligt ud i denne afgørende kamp.

Spurs vil gå langt for at sikre at deres rivaler ikke får titlen, mens et nederlag til værterne ville være et stort slag for deres håb om at sikre Champions League-fodbold i næste sæson.

Ange Postecoglous åbne stil betyder, at kampe, der involverer Tottenham, har en tendens til at være målrige, og det forventer vi også her.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.