nye expekt Blog

Premier League optakt - 34. spillerunde

Der er færre kampe end sædvanligt på programmet i Premier League denne weekend, da FA Cup-semifinalerne også finder sted på Wembley i de kommende dage.

Dermed skal der i alt afvikles syv Premier League-kampe henover lørdag og søndag, hvor højdepunktet nok bliver på Craven Cottage søndag eftermiddag, hvor Fulham får besøg Liverpool.

Om lørdagen er der vigtige point på spil i bunden af tabellen i to af de tre kampe, da Luton møder Brentford, mens Burnley skal en tur til Sheffield.

Arsenal, som nu er ude af Champions League, skal forsøge at rejse sig efter tre kampe uden sejr, når de møder Wolverhampton på Molineux i den sene kamp lørdag.

Tip 1 - Luton vinder til odds 3.25

The Hatters kan kravle op over nedrykningsstregen med en sejr, og de har en glimrende mulighed mod Brentford, som har været uduelige på fremmed græs i denne sæson.

Thomas Franks tropper har således tabt ni af deres sidste 11 udekampe i Premier League, selvom de med sejren i sidste uge formentlig har skrabet nok point sammen til at overleve endnu en sæson i den bedste engelske række.

Luton har ikke tabt i deres sidste to kampe hjemme på Kenilworth Road, og de har scoret i 15 ud af 16 kampe på deres lille, intime stadion.

Tip 2 - Begge hold scorer i Sheffield United - Burnley til odds 1.58

Kun en sejr tæller for disse to hold, som er isoleret i bunden af Premier League, og det kan give en underholdende og åben affære.

Publikum på Sheffield Uniteds hjemmebane Bramall Lane har set masser af mål i denne sæson, og der er i snit blevet scoret mere end fem styks pr. kamp over de sidste otte opgør på banen.

Sheffield United har i deres sidste to hjemmekampe spillet 2-2 mod Chelsea og 3-3 mod Fulham, og med Burnleys offensive tilgang er det svært ikke at se en ny målrig kamp, mellem to mandskaber som begge har deres respektive defensiv som det svageste punkt.

Tip 3 - Begge hold scorer i Wolves - Arsenal til odds 1.86

Efter en stærk start på 2024 er luften gået ud af Arsenal, som kommer ind til denne kamp efter nederlag mod både Aston Villa og Bayern München.

Dermed er denne kamp en stor test for Mikel Artetas unge spillere, da endnu et pointtab formentlig vil være et endegyldigt farvel til titelaspirationerne.

Wolves har vundet tre af deres sidste fem kampe på Molineux, og tabte blot med 1-2 i det omvendte opgør på Emirates.

Hjemmeholdet kan formentlig finde vej til netmaskerne igen, men Wolves har blot holdt modstanderne fra at score i en enkelt hjemmekamp i denne sæson, og dermed kan et spil på begge hold til at score i stedet være mere oplagt end en overraskende hjemmesejr.

Tip 4 - Dobbeltchance 1x på Fulham - Liverpool til odds 2.48

Liverpool led et overraskende nederlag til Crystal Palace i sidste runde, og dermed er Klopps mandskab blot på tredjepladsen inden weekendens kampe.

Inden søndagens kamp har Liverpool også været en tur til Italien for at møde Atalanta i Europa League. Dermed har Fulham alle forudsætninger for at lave et nyt flot resultat på hjemmebanen.

Inden for de sidste fire måneder er således både Arsenal og Tottenham blevet sat på plads på Craven Cottage, og til odds 2.48 ser vi god værdi i at spille på et nyt stort resultat foran hjemmepublikummet i vestlondon.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.