nye expekt Blog

Premier League optakt - 33. spillerunde

Der venter endnu en vigtig runde med Premier League-kampe denne weekend, hvor der stadig er masser på spil i begge ender af tabellen.

Manchester City får besøg af nedrykningstruede Luton lørdag, mens titelkandidaterne fra Arsenal formentlig får en sværere opgave i deres kamp mod Aston Villa, mens Liverpool møder Crystal Palace på Anfield.

Tottenham jagter point i den tætte kamp om fjerdepladsen og skal en tur til St. James Park, hvor et meget svingende Newcastle-mandskab venter. I Bournemouth kommer Manchester United på besøg, efter at Ten Hags tropper hentede et overraskende point mod Liverpool i sidste uge.

Tip 1 Newcastle vinder over Tottenham til odds 2.70

Champions League-jagtende Tottenham skal altså en tur til St James’ Park, hvor de møder Newcastle i den tidlige lørdagskamp.

Ange Postecoglous Spurs-hold vandt 3-1 over Nottingham Forest i søndags, men Spurs indkasserede hele 13 afslutninger imod sig, og målt på ‘expected goals’ var det helt lige mellem de to hold. Inden kampen mod Forest havde Tottenham blot hentet fire point i deres tre forudgående kampe mod ellers overkommelige modstandere som West Ham, Luton og Fulham.

Faktisk har Tottenham blot vundet to af deres sidste ni kampe på udebane i ligaen, og der venter formentlig en ny svær opgave mod Newcastle, som har scoret hele 39 mål i 16 kampe på eget græs denne sæson.

The Magpies har ikke tabt på St. James Park siden januar måned, hvor det blev til et nederlag til Man City. Med en Alexander Isak i topform ser vi stor værdi i et spil på en hjemmesejr til odds 2.70.

Tip 2 Arsenal - Aston Villa over 3.5 mål til odds 2.14

Arsenal var involveret i et underholdende 2-2-opgør mod Bayern München i Champions League-kvartfinalen tirsdag aften. Bayerns mål kom efter to ukarakteristiske fejl fra Arsenals defensiv, som ellers har virket uigennemtrængelige siden nytår. Efter det skuffende resultat i midtugen, skal Arteta og spillerne tilbage på sporet i den tætte top i Premier League, som ‘the Gunners’ fører i kraft af deres overlegne målscore. Søndagens kamp mod Aston Villa bliver næppe nogen walkover, men Emerys tropper kommer med en torsdagskamp i Conference League i bagagen, og det vil nok give trætte ben hos et skadesplaget Villa-hold, som også må undvære en karantæneramt Douglas Luiz.

Det kan give en åben kamp med gode muligheder for masser af mål - formentlig flest til hjemmeholdet, som i snit har scoret over 2,5 mål pr. hjemmekamp i Premier League.

Tip 3 Brentford - Sheffield United over 3.5 mål til odds 2.25

Sheffield United har kun minimale chancer for at forblive oppe i Premier League, men ‘the Blades’ har faktisk set bedre ud de sidste par måneder, hvor de virkelig har fundet målformen. Sheffield United har scoret otte gange i deres sidste fire kampe og hentet point mod både Chelsea, Fulham og Bournemouth.

I gennemsnit er der i alt scoret 4,26 mål i deres sidste 15 kampe, og lørdagens modstander Brentford var i sidste weekend involveret i en 3-3-kamp mod Aston Villa.

Begge mandskaber vil uden tvivl se kampen som en kærkommen mulighed for at hente tre point, og det kan give en underholdende og målrig affære.

Tip 4 Fulham vinder over West Ham @ 2.95

Fulham spillede faktisk en god kamp i sidste weekend, hvor de alligevel måtte gå fra kampen med et 0-1-nederlag til Newcastle. Søndagens kamp mod West Ham bør dog være en god mulighed for Marco Silvas spillere til at tanke selvtillid med en sejr.

West Ham har været i aktion mod Leverkusen torsdag aften, og kampen mod de kommende tyske mestre vil formentlig tære på kræfterne hos David Moyes’ trup, som har spillet mange kampe i denne sæson.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.