nye expekt Blog

Tips til FA Cuppen og Premier League spillerunde 32

Der venter endnu en spændende weekend med Premier League, hvor der er vigtige point på spil i begge ender af tabellen.

Mestrene fra Manchester City skal en tur til Selhurst Park, hvor Crystal Palace med danske Joachim Andersen venter. Titelrivalerne fra Arsenal skal en tur til sydkysten for at møde uforudsigelige Brighton.

Liverpool som topper rækken skal en tur til Old Trafford, hvor Manchester United skal forsøge at vaske det skuffende nederlag fra torsdag mod Chelsea af sig.

I bunden skal Luton forsøge at hente tre point med Bournemouth, mens Everton og Burnley mødes i en kamp, som kan vise sig afgørende i kampen for overlevelse.

Tottenham får besøg af Nottingham Forest, mens Chelsea må være favoritter i deres udekamp mod Sheffield United.

Tip 1 - Burnley vinder over Everton til odds 5.30

Tiden er ved at løbe ud for Burnley, som er seks point fra den rigtige side af stregen med blot syv kampe tilbage. En tur til Goodison Park giver dog en oplagt mulighed for at tage tre sjældne point, da Everton ikke har vundet i deres sidste 13 kampe.

Sean Dyches tropper har blot scoret ni mål i disse kampe, mens Burnley kommer ind til kampen med to point i kampene mod Chelsea og Wolverhampton. Til odds 5.30 er der bestemt værdi i et spil på Burnley, som er pisket til at jagte alle tre point og ikke kan nøjes med endnu en uafgjort.

Tip 2 Luton - Bournemouth over 3.5 mål til odds 2.14

Det var tydeligt, at Rob Edwards allerede havde øjne på weekendens kamp mod Bournemouth, da midtugekampen mod Arsenal som ventet blev en umulig opgave for nedrykningskandidaterne.

Og the Hatters har været et helt andet hold hjemme på Kenilworth Road, hvor de altid kommer flyvende ud til kampene. Det kan give en ‘indianerkamp’, hvor der vil være masser af chancer i begge ender. Der er i alt blevet scoret 59 mål i Lutons 14 sidste kampe, hvilket giver et snit på 4,2 pr. kamp. Og med tanke på Lutons behov for tre point bør også denne kamp bære præg af et offensivt indstillet hjemmehold.

Tip 3 - Nottingham Forest henter mindst uafgjort mod Tottenham til odds 2.95

Nottingham Forest sikrede sig en yderst værdifuld sejr, da de på imponerende facon besejrede Fulham med 3-1 tirsdag og nu venter en tur til London søndag. Tottenham manglede kreativitet i det skuffende pointtab mod West Ham, og Spurs har generelt ikke imponeret i deres seneste kampe.

Den taktisk snu Nuno Espirito Santo vil uden tvivl være ekstra motiveret for at drille sin gamle klub, og hvis Forest udnytter de muligheder, som vil opstå i kontrafasen, kan der vente flere vigtige point på dem her.

Tip 4 - Liverpool vinder til odds. 1.70

Til odds 1.70 kan Liverpool være ugens bedste spil, når de skal en tur til Old Trafford for at møde rivalerne Manchester United.

Selvfølgelig skal det huskes, at United faktisk slog Liverpool ud af FA Cuppen, da de to hold mødtes der for et par uger siden. Men Liverpool havde alle chancer for at tage sejren i det opgør, og med en førsteplads på spil, vil Liverpool have en alt anden motivation inden denne kamp.

Samtidig har Liverpool under Klopps tid generelt haft et rigtigt godt tag på United, og det er svært at se, hvordan et skadesdecimeret United-forsvar skal holde stand mod gæsternes skarpe offensiv.


Alle Premier League Odds


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.