nye expekt Blog

Tips til FA Cuppen og Premier League spillerunde 29

Der venter en stor fodboldweekend i England, hvor der både spilles kvartfinaler i FA Cuppen samt fire kampe i Premier League.

I FA Cuppen venter klassiske opgør som Manchester United - Liverpool og Manchester City - Newcastle, mens Luton og Nottingham Forest kæmper om vigtige point i bunden af Premier League.

Bliv klar til de mange kampe med tre spil tips fra nye expekt.

Tip 1: Man United - Liverpool 2 på 1x2-markedet til odds 1.74 Der venter et brag af en kvartfinale i FA Cuppen, når Liverpool skal en tur til Old Trafford. Liverpool har Salah tilbage igen, og egypteren lavede et mål og tre assists, da Liverpool hentede en storsejr i Europa i midtugen.

På trods af flere skader kan Klopp stadig råde over masser af offensive stjerner, som foruden Salah, tæller spillere som Luis Diaz, Cody Gakpo og Darwin Nunez.

Manchester Uniteds eneste chance for et trofæ i denne sæson er i FA Cuppen, mens Liverpool stadig er i spil i både Europa League og Premier League. Alligevel er det svært at se, hvordan et svingende United-mandskab skal stoppe den velsmurte Liverpool-offensiv.

United har dog været skarpe på kontrafasen i denne sæson, og hvis Garnacho og Rashford rammer dagen, kan de måske snyde favoritterne fra Liverpool.

Vi tror dog, at gæsternes offensive kvalitet vil blive udslagsgivende i dette opgør.

Tip 2 : Luton - Nottingham Forest begge hold scorer til odds 1.55 Luton er stadig i stor nedrykningsfare, og klubben har ikke vundet en kamp siden januar måned.

Om ikke andet har Luton dog været et underholdende bekendtskab i Premier League, hvilket senest kom til udtryk i onsdagens 3-4-nederlag i Bournemouth, som kom efter man ellers havde ført 3-0 ved pausen.

Rob Edwards tropper vil være desperate efter at vaske skuffelsen væk mod deres direkte nedrykningsrivaler fra Nottingham, som gæster Luton lørdag eftermiddag.

I Lutons syv sidste kampe har begge hold scoret, og de hold har tilsammen indkasseret 109 mål i denne Premier League-sæson.

Derfor er der næsten garanti for mål i denne kamp, hvor især hjemmeholdet desuden er yderst skadesplaget i de defensive rækker.

Tip 3 – Manchester City - Newcastle begge hold scorer til odds 1.83 Manchester City har stadig muligheden for at gentage Treble-triumfen fra sidste sæson, og den altid kritiske Pep Guardiola vil uden tvivl have en ny Treble som det helt store mål for sæsonen.

I FA Cuppen er de lyseblå store favoritter hjemme mod et Newcastle-hold, som slet ikke ligner det stærke forsvarshold, som vi ellers så i sidste sæson. I denne sæson har Eddie Howes spillere indkasseret hele 48 scoringer imod sig - til sammenligning indkasserede de blot 33 i hele sidste sæson.

Til gengæld kan Howe glæde sig over at have en Alexander Isak i absolut topform, og gæsterne har så meget offensiv kvalitet, at de formentlig også kommer på tavlen i denne kamp.

Manchester City har kun holdt modstanderne fra at score en enkelt gang i deres sidste syv ligakampe, og vi tror, at begge hold finder vej til netmaskerne i denne kamp.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.