nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 28. spillerunde i Premier League

Endnu en stor engelsk fodboldlørdag venter i weekenden, når de 13-dobbelte Premier League-mestre Manchester United skal i aktion i den tidlige kamp, inden de mange kl. 16-kampe i den bedste engelske række. Her kommer tre tips på kampe, hvor vi tror, at begge hold kan score.

Begge hold scorer - triple til odds 5.35.

Endnu en stor engelsk fodboldlørdag venter i weekenden, når de 13-dobbelte Premier League-mestre Manchester United skal i aktion i den tidlige kamp, inden de mange kl. 16-kampe i den bedste engelske række. Her kommer tre tips på kampe, hvor vi tror, at begge hold kan score.

Crystal Palace - Luton Town

Den nye Crystal Palace manager Oliver Glasner hentede en 3-0-sejr over Burnley i sin første kamp, og der venter formentlig en elektrisk atmosfære på Selhurst Park lørdag eftermiddag.

Den tidligere Palace-manager Roy Hodgson var blevet en upopulær mand blandt mange af the Eagles’ fans, og Glasners offensive tilgang til, hvordan fodbold skal spilles, betyder at han formentlig hurtigt bliver en fanfavorit.

En hjemmekamp mod Luton er en oplagt mulighed for Glasner til at udfolde det store offensive arsenal, som Palace til stadighed råder over - ikke mindst midtbanekreatøren Eze, som har været glimrende spillende i denne sæson.

For modstanderne fra Luton virker angreb til at være deres bedste forsvar, og The Hatters vil uden tvivl se kampen som en mulighed til at hente tre point i den tætte bundstrid.

Derfor kan det meget vel blive en højtscorende affære, hvor hjemmeholdet trods alt må have favoritværdigheden.

Bournemouth - Sheffield United

Seks kampe uden en sejr var status for Bournemouth, inden de i sidste uge hentede en 2-0-sejr i Burnley efter en jævnbyrdig kamp.

Bournemouth vil se en hjemmekamp mod Sheffield United som en must win-kamp, og med en sejr kan de for alvor lægge afstand til nedrykningsstregen. Derfor skal vi formentlig få et offensivt og aggresivt hjemmehold at se fra start.

Sheffield United har nok allerede vinket farvel til endnu en sæson i Premier League, og måske kan det fjerne noget af presset, og betyder at vi ser dem gå lidt mere offensivt til værks end vi tidligere har set i sæsonen.

Bournemouth har indkasseret mindst et mål i deres seneste fire Premier League-kampe på eget græs, så Sheffield United har alle muligheder for at få en sjælden succesoplevelse. Gæsterne har tidligere på sæsonen scoret to mål ude mod Palace og tre gange i Luton.

Wolves - Fulham

I deres 16 hjemmekampe på tværs af alle turneringer i denne sæson, har Wolves scoret i dem alle på nær en enkelt.

Placeret midt i tabellen jagter Wolves en af de europæiske pladser, og en kamp mod Fulham hjemme på Molineux er en af de kampe, som skal vindes, hvis man har ambitioner om Europa i næste sæson.

Fulhams selvtillid er dog også helt i top efter sejre over Manchester United og Brighton i deres to sidste kampe, ligesom the Cottagers har scoret i deres sidste fem kampe.

Fulham hentede en 3-2-sejr, da de to hold mødtes i november. Med brasilianske Rodrigo Muniz i forrygende spilhumør og en Harry Wilson i hopla, kan der forventes flere mål for Marco Silvas tropper lørdag. Det bliver et gensyn med Molineux for Adama Traore, da det fysiske pragteksemplar nu tørner ud for Fulham. Kan han gøre det slemme ved sine gamle holdkammerater?

Spil triplen her


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.