nye expekt Blog

Premier League optakt - 27. spillerunde

Nu venter 27. spillerunde i Premier League denne weekend med flere spektakulære opgør i en runde, som strækker sig fra lørdag eftermiddag til mandag aften.

Rundens højdepunkt er uden tvivl Manchester-derbyet søndag, hvor de forsvarende mestre tager imod Erik Ten Hags United-hold, mens der også er en spændende kamp i jagten efter de europæiske billetter, når formstærke Wolves skal en tur til Newcastle lørdag.

Weekenden byder også på et par derbies i London. Crystal Palace skal en tur til Tottenham, mens Chelsea skal forsøge at rejse sig efter sidste weekends skuffende finalenederlag i ligacuppen, når de møder deres danske naboer fra Brentford.

Mandagskampen er mellem top og bund, når et kriseramt Sheffield United-mandskab skal forsøge at stoppe Arsenal, som scorer mål på samlebånd for tiden.

Tip 1: Fulham vinder over Brighton til odds 2.70

Et sejrsmål af Alex Iwobi i det 97. minut sikrede Fulham deres første sejr på Old Trafford siden 2003, og denne uge skal ‘the Cottagers’ forsøge at følge op på den skalp med en sejr over Brighton.

Hele 22 af Fulhams i alt 32 point i denne sæson er kommet hjemme på Craven Cottage, mens Brighton blot har vundet en enkelt af deres sidste syv udekampe i Premier League.

‘The Seagulls’ har kæmpet med mange skader, og senest er deres finurlige, japanske dribler Kaoru Mitoma meldt ude for resten af sæsonen med en rygskade. Derudover er spillere som James Milner, Joao Pedro, Jack Hinshelwood og Solly March ikke kampdygtige.

Marco Silva’s uforudsigelige Fulham-hold har gode muligheder for at udnytte den decimerede Brighton-trup og til odds 2.70, er et spil på en hjemmesejr i hvert fald en overvejelse værd.

Tip 2: Burnley og Bournemouth spiller uafgjort til odds 3.85

Burnleys håb om overlevelse er støt faldende efter deres stime uden sejr nu er udvidet til ni kampe, efter de senest tabte 0-3 på Selhurst Park mod Crystal Palace.

Selvom det ligner en svær opgave at tage en sejr mod Bournemouth, som kommer på besøg søndag, så kan Vincent Kompanys tropper måske alligevel udnytte den lille formkrise, som ‘The Cherries’ befinder sig i for tiden.

Bournemouth har ikke vundet i deres sidste seks kampe, og tabte senest i FA Cuppen til Leicester fra den næstbedste række.

I den kamp sad topscorer Dominic Solanke i øvrigt ude med knæproblemer, og hvis de også må undvære deres træfsikre spydspids i dette opgør, har Burnley alle chancer for at lave et overraskende resultat.

Tip 3: Arsenal vinder og scorer over 4.5 mål mod Sheffield United til odds 5.10

Der er krisestemning for alle pengene hos Chris Wilder og Sheffield United, som har hele 11 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Klubben har indkasseret hele 66 scoringer imod sig i Premier League, hvilket er klart flest. Mandag aften møder de Arsenal, som vandt 5-0 da de to hold mødtes sidst.

Arsenal har scoret 25 gange i de seks ligakampe, de har spillet i 2024, og det kan bestemt ikke udelukkes, at the Gunners giver hjemmeholdet en ny øretæve.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.