nye expekt Blog

Premier League optakt - 26. spilleuge

Der venter endnu en hæsblæsende weekend i Premier League, hvor vi også bliver forkælet med Carabao Cup-finalen mellem Chelsea og Liverpool.

Mesterskabskandidaterne fra Arsenal tager imod Newcastle lørdag, hvor der for en sjælden gang er kickoff kl. 21:00.

De forsvarende mestre fra Manchester City skal en tur til Bournemouth i den tidlige aftenkamp lørdag, og de lyseblå kan med en sejr sætte pres på Liverpool og Arsenal i toppen.

Tip 1 - Bournemouth-sejr mod Man City til odds 8.00

Manchester City jagter deres fjerde Premier League-titel på stribe, men Pep Guardiolas tropper har ikke set overbevisende ud i deres seneste kampe. Det tog hele 71 minutter, før man scorede det forløsende åbningsmål i tirsdagens sejr mod Brentford. Inden da var det blot blevet til et enkelt point mod Chelsea, og forud for det havde City heller ikke imponeret mod hverken Everton eller FCK.

City har i denne sæson tabt udekampe i Premier League mod både Aston Villa, Wolves og Arsenal, og til odds 8.00 er Bournemouth bestemt et spil værd, da mulighederne for en overraskelse er til stede.

Tip 2 - Arsenal - Newcastle over 3.5 mål til odds 2.15

Arsenal har været i forrygende form i Premier League, hvor the Gunners har vundet deres seneste fem kampe. Mikel Artetas mandskab har scoret hele 21 gange og blot indkasseret to scoringer mod sig over disse kampe. Og på trods af et skuffende Champions League-nederlag til Porto i onsdags, må selvtilliden alligevel stadig være høj i denne del af Nordlondon. Der er ikke meget værdi i at spille på en Arsenal-sejr, da deres store favoritværdighed, betyder at odds for en hjemmesejr blot er 1.37. Derimod tror vi, at værdien kan ligge i at spille på en målrig kamp. Også gæsterne fra Newcastle er garant for mange mål, og der er samlet scoret 41 mål i Newcastles ni seneste kampe - ca 4,5 mål pr. kamp.

Tip 3 - West Ham - Brentford over 2.5 mål til odds 1.72

David Moyes har altid haft sine skeptikere på trods af at have ført West Ham til imponerende resultater over de seneste år. Der er dog ingen tvivl om at skotten lige nu befinder sig i sin mest kritiske periode som West Ham-manager. The Hammers har ikke vundet i deres sidste otte kampe, og har tabt deres seneste tre opgør med en målscore på 0-11. De kan dog komme tilbage på sporet mod Brentford, som kommer ind til kampen efter to hårde kampe mod Liverpool og Manchester City. Der er scoret knap 40 mål i Brentfords sidste ti kampe, og med West Hams defensive problemer in mente, bør der være garanti for masser af målchancer i denne kamp.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.