nye expekt Blog

Premier League optakt - 25. spilleuge

Der venter en ny stor weekend fyldt med Premier League-fodbold, hvor den helt store kamp er formstærke Chelseas besøg til Manchester City lørdag aften.

Arsenal har scoret mål på samlebånd de sidste par uger, og de skal forsøge at holde deres mesterskabsdrømme i live med en sejr mod Burnley, mens topholdet Liverpool skal på besøg hos danskerklubben Brentford.

Nedrykningstruede Luton får besøg af Manchester United søndag, mens de andre nedrykningskandidater fra Sheffield United hjemme på Bramall Lane møder Brighton.

Tip 1 Man City - Chelsea over 3.5 mål til odds 2.23

Fodboldkampe udvikler sig sjældent som forventet, men alt tyder på, at Chelseas kamp mod Man City vil blive en affære med masser af mål.

Du får pengene 2.23 gange igen, hvis der scores flere end 3.5 mål i opgøret på Etihad.

City har scoret 42 mål i deres sidste 14 hjemmekampe, og de er ved at være tilbage på fuld styrke, nu hvor sæsonen går ind i sin afsluttende fase.

Pep Guardiola har offensive superstjerner som Erling Haaland, Phil Foden og Kevin de Bruyne til rådighed, og denne trio bør være i stand til at finde huller i et Chelsea-forsvar, som ikke har imponeret i denne sæson.

City kommer dog som bekendt med en midtugekamp mod FCK i bagagen, og selvom Champions League-kampen blev vundet overbevisende, kan det ikke udelukkes, at kampen har betydet, at spillerne ikke er helt lige så friske som Chelsea-spillerne.

Chelsea har scoret otte mål i deres sidste tre kampe, og i alt er der blevet scoret 26 mål i holdets sidste seks kampe.

Da de to hold mødtes i Premier League i efteråret, endte det 4-4 efter en af sæsonens mest underholdende kampe.

Tip 2 Luton vinder over Man Utd til odds 4.20

Luton har imponeret i den seneste tid, men i sidste weekend tabte de skuffende 1-3 til de direkte nedrykningsrivaler fra Sheffield United. Det var dog kun ‘the Hatters’ andet nederlag i de seneste 10 kampe, og de får en chance for at rejse sig, når Man United gæster det intime stadion, Kenilworth Road.

Luton har besejret både Newcastle og Brighton foran deres passionerede hjemmebanefans, ligesom oprykkerne hentede et point mod Liverpool, og var tæt på at lave en overraskelse mod både Man City og Arsenal.

Manchester United er inde i en god periode, men Ten Hags tropper havde masser af marginaler på deres side, da tog tre point mod Aston Villa i søndags efter en kamp, hvor de indkasserede 16 afslutninger mod sig, og hvor Villa havde 10 hjørnespark.

Til dette odds kan der være værdi i at prøve chancen med et tip på Luton.

Tip 3 - Tottenham vinder over Wolves & over 2.5 mål i kampen til odds 1.91

Tottenham havde brug for et mål dybt inde i overtiden for at tage sejren mod Brighton i sidste kamp.

Spurs har dog formentlig både Heung-min Son og Brennan Johnson tilbage i startopstillingen mod Wolves lørdag, og det kan betyde, at Ange Postecoglous mandskab tager en mere sikker sejr denne gang.

Gary O’Neil har lavet mirakler hos Wolves, men de blev klart slået af Brentford sidst, og det må give bekymringer hos manageren, at man nu har indkasseret otte mål i de sidste tre kampe.

Der bør være gode chancer for en Tottenham-sejr og over 2.5 mål i kampen.

Du kan også tilfløje ugens betting tips til en bet-builder lige her. :::


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.