nye expekt Blog

Odds tips tennis - find tennis odds forslag på nye expekt

Tennis er en meget stor sportsgren på verdensplan, og på nye expekt er det også en sportsgren, der fylder meget. Det ses f.eks. også på antallet af odds tips på tennis hos nye expekt, som kommer til at fylde mere og mere fremadrettet.

På nye expekt kan du se frem til tennis odds råd på alle de store turneringer i tenniskalenderen, og de er skrevet af dygtige eksperter, der ved, hvad de skriver om.

Blandt de største turneringer i tennis er der de fire Grand Slams: Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Du kan forvente, at nye expekts eksperter vil komme med tennis odds forslag til disse turneringer, men det kan også hænde, at der vil være odds råd til andre store turneringer i WTA- eller ATP-regi.

Nye expekt som det bedste sted for tennis betting

Hvis du er vild med at se tennis, så kan du livestreame flere prestigefyldte turneringer på nye expekt. Under Live Stream finder du alle de aktuelle og kommende livestreams af tennis.

Hos nye expekt kan du også regne med, at der vil være mange spilmuligheder på de største turneringer i verden, men også på flere af de mindre tennisturneringer er udbuddet af odds stort. Der er f.eks. odds på Challenger- og ITF-turneringer og så videre.

Det store udvalg af odds, de mange livestreaming-muligheder på tennis og nye expekts eksperter på tennis er med til at gøre det til det bedste site for odds tips. Du finder også spiltips på andre sportsgrene på nye expekt, som f.eks. fodbold, CS2, Formel 1 og andet.

Tennis odds råd hos nye expekt

Eksperterne hos nye expekt bruger lang tid på at finde de rette odds forslag til dig, og i dette afsnit af guiden kan du blive klogere på, hvordan tips på tennis kan se ud hos nye expekt.

  • Spiller til at vinde: En ekspert hos nye expekt kan selvfølgelig anbefale et spil på en tennisspiller til at vinde en kamp. Det kan f.eks. være en af de danske stjerner, men det bliver kun anbefalet, hvis eksperten ser værdi i spillet.
  • Antallet af sæt: I tennis kan en kamp være enten bedst ud af tre sæt eller bedst ud af fem sæt. I Grand Slam-turneringer spiller herrerne bedst af fem sæt, mens kvinderne spiller bedst af tre sæt. Herrerne spiller også bedst af tre sæt i mange turneringer i løbet af året. En af eksperterne hos nye expekt kan f.eks. også anbefale et spil på, om en kamp går over eller under 2,5 sæt.
  • Spil på partier: Hos nye expekt finder du også odds på antallet af partier i en tenniskamp. Her kan en linje f.eks. være på over/under 20,5 partier, og denne spiltype er potentielt også noget, som nye expekts eksperter kan finde et odds forslag på, men igen skal det nævnes, at et oddsråd kun deles, hvis eksperten mener, at det indeholder værdi.

Dette var blot tre eksempler på spiltips, som du kan støde på hos nye expekt, men det er vigtigt at huske på, at et oddsforslag ikke er ensbetydende med gevinst, så hvis du følger et spiltip, så husk kun at spille for penge, som du kan tåle at miste.

Det kan du også finde hos nye expekt

Nye expekt byder som nævnt på en masse andet indhold. Du kan f.eks. læse optakter til alle kampe fra Superligaen i Danmark, hvor der også er oddsforslag på samtlige kampe gennem hele sæsonen.

Du kan også læse en optakt til den verdensberømte Grand Slam-turnering Wimbledon, der spilles på græsset i London om sommeren. Flere af de største spillere i tennishistorien har vundet turneringen hos både kvinderne og herrerne, og det er en turnering, der år efter år tiltrækker tusindvis af fans til anlægget.

Tennis betting er der også masser af på nye expekt, så du vil næppe sidde med en følelse af, at du mangler noget at spille på.

Ofte stillede spørgsmål om tennis odds tips hos nye expekt

Kan jeg få en konto hos nye expekt?

Hvis du er minimum 18 år gammel og har adresse i Danmark, vil du kunne oprette en konto hos nye expekt. Ønsker du at oprette dig, kan du starte processen ved at klikke på “Opret” i øverste højre hjørne.

Skal jeg have en konto hos nye expekt for at læse optakter og odds råd?

Nej, det er ikke et krav, at du har en konto hos nye expekt for at læse optakterne og oddsforslag.

Kan jeg bruge mobilen til at besøge nye expekt?

Ja, alle der har en smartphone med adgang til internettet kan besøge nye expekt. Du behøver ikke at downloade en app for at bruge nye expekt, og den mobile platform kan bruges til både iOS- og Android-enheder, så har du en tablet, vil du også kunne bruge den. På mobil og tablet vil du have adgang til de samme funktioner som på desktop, så du misser ikke noget ved at bruge en anden enhed.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.