nye expekt Blog

Introduktion til tennis historie hos nye expekt

Tennis er en populær sportsgren, der blev opfundet i England for mange år siden. Netop England huser også den måske største og vigtigste turnering i tennishistorien, og det er Grand Slam-turneringen Wimbledon, der spilles på græs og finder sted i London.

Der er dog også tre andre Grand Slam-turneringer i tennis, og det er Australian Open, French Open og US Open. Australian Open er den første Grand Slam-turnering på året og spilles i Melbourne i januar på underlaget hard court. French Open spilles på grus på Roland Garros i Paris, og den spilles som regel i det sene forår. Wimbledon spilles om sommeren, og US Open runder Grand Slam-sæsonen af i sensommeren.

US Open spilles på Flushing Meadows i New York og foregår på hard court. Ud over de fire store Grand Slam-turneringer er der også en række andre prestigefyldte turneringer på menuen. fx. kan ATP Finals og WTA Finals fremhæves, da det markerer afslutningen på tennissæsonen, og det er de bedst rangerede spillere, der er med her.

På nye expekt kan du forvente, at der vil være blogindlæg om alle de største tennisturneringer i løbet af året.

Nye expekt som det bedste sted til tennis betting

På nye expekt finder du en bred vifte af betting på tennis, men det er overhovedet ikke det eneste. Du finder nemlig også odds råd fra nye expekts tenniseksperter, som også skriver optakter og blogs om tennis. Derudover kan du også livestreame tennis i verdensklasse hos nye expekt, og du kan fx se tennis fra nogle af de store Grand Slam-turneringer.

Disse ting er med til at gøre nye expekt til det bedste sted for tennis betting, og du kan også finde informationer om, hvornår de største tennisturneringer i kalenderen spilles.

Optakter til tennisturneringer og andet hos nye expekt

Nye expekt bringer optakter til alle de største turneringer i tennis. Det gælder blandt andet Wimbledon og de tre øvrige Grand Slams.

Det er grundige og gennemarbejdede optakter, du kan se frem til at læse, og de skrives af kløgtige eksperter, der er tilknyttet nye expekt, og de har styr på deres tennis fakta. Hvis de bringer et odds råd, kan du også være sikker på, at det kun bliver anbefalet, hvis eksperten har et godt øje til spillet og kan finde værdi i det.

Wimbledon er den ældste og måske mest prestigefyldte tennisturnering i verden, og den blev første gang spillet i 1877. Engelske Spencer Gore blev historiens første Wimbledon-vinder, da han i finalen dengang vandt over William Marshall. Maud Watson var den første kvindelige vinder af Wimbledon i 1884, og hun mødte sin søster, Lilian Watson, i finalen.

Australian Open blev første gang spillet i 1905. Rodney Heath vandt den første udgave af turneringen efter sejr mod Albert Curtis i finalen. I 1922 blev kvindernes første udgave af turneringen spillet, og den vandt Margaret Molesworth. Siden 1969 har turneringen heddet Australian Open. Margaret Court vandt det år hos kvinderne, mens Rod Laver vandt hos herrerne. Netop de to spillere har arenaer opkaldt efter sig i turneringen.

French Open, som vi kender det i dag, blev første gang spillet i 1968. Australieren Ken Rosewall vandt herreturneringen dengang, mens amerikaneren Nancy Richey vandt hos kvinderne.

Siden 1968 har den amerikanske Grand Slam heddet US Open, og den første udgave hos kvinderne blev vundet af Virginia Wade efter sejr mod Billie Jean King. Herrernes første US Open vandt Arthur Ashe efter finalesejr mod hollandske Tom Okker. Arthur Ashe Stadium er i øvrigt det største stadion på US Open-anlægget og er opkaldt efter den tidligere vinder.

Hvad du ellers kan finde hos nye expekt

Du kan som nævnt finde odds råd fra tenniseksperter hos nye expekt, men det er langtfra alt, hvad du kan finde af råd. Du kan fx. også læse optakter til store fodboldkampe, Formel 1 og e-sport.

Uge efter uge er der indhold at læse om fodbold, da nye expekt leverer blogindlæg til alle runderne i Superligaen, og du kan tilmed finde oddsforslag på alle kampene i den danske Superliga, som nye expekt er officiel bettingpartner på.

Ofte stillede spørgsmål om nye expekts tennis-univers

Kan jeg livestreame tennis hos nye expekt?

Ja, det er muligt at livestreame tennis, men du skal have en konto på nye expekt, før du kan få del af denne funktion.

Kan jeg oprette mig hos nye expekt?

Ja, hvis du opfylder kriterierne for oprettelse af nye expekt-konto, vil du kunne oprette dig. I Danmark skal du være min. 18 år gammel og have bopæl i landet, før du kan spille.

Er der live betting på tennis hos nye expekt?

Ja, du finder et stort udvalg af live betting på tennis på nye expekt. Du kan forvente, at der er live odds på alle de største kampe i tennis, men der vil også være live odds på kampe fra mindre turneringer. Sammen med fodbold er tennis en af de sportsgrene, du kan finde det største udvalg af live betting på.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.