nye expekt Blog

Wimbledon 2024: Optakt

Wimbledon 2024 optakt

Grand Slam-turneringen Wimbledon finder hvert år sted i London på anlægget All England Lawn Tennis & Croquet Club.

Wimbledon finale og start

I 2024 starter Wimbledon den 1. juli, og turneringen slutter 13 dage senere med herrernes finale søndag den 14. juli. Forinden, lørdag den 13. juli, spilles kvindernes finale. Begge finaler spilles på Centre Court, der er den største og mest kendte bane på anlægget.

På dansk tv er det TV 2, der har rettighederne til at vise Wimbledon, og du kan se Wimbledon på TV 2s hovedkanal, TV 2 Sport og TV 2 Sport X.

Wimbledon er den eneste af de fire Grand Slams, der spilles på græs, og græssæsonen ligger om sommeren hvert år.

På herresiden er Novak Djokovic og Carlos Alcaraz de to største favoritter, mens Aryna Sabalenka og Elena Rybakina er favoritterne hos kvinderne.

Carlos Alcaraz er forsvarende mester hos herrerne, og Markéta Vondrousová er forsvarende mester hos kvinderne.

Danske spillere ved Wimbledon 2024

Der er realistisk set tre danske tennisspillere, der potentielt kan være med ved Wimbledon-turneringen i 2024, og de tre kan du læse mere om nedenfor.

Holger Rune

21-årige Holger Rune ligner på forhånd det bedste bud på dansk succes ved Wimbledon 2024, og han har allerede vist flere gange, hvor stort et talent, han besidder.

I 2023 spillede Holger Rune sig hele vejen til kvartfinalen ved Wimbledon, hvor han dog måtte se sig slået i tre sæt af den senere vinder i form af Carlos Alcaraz.

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er den største danske tennisspiller i historien, og det kan være, at hun får sit Wimbledon-comeback denne sommer.

Wozniacki har ikke deltaget ved Wimbledon siden 2019, men kort før Wimbledon sidste år meddelte Wozniacki, at hun gjorde comeback i professionel tennis.

Wimbledon er dog ikke en turnering, som Wozniacki hidtil har leveret store præstationer i. Hendes bedste Wimbledon-resultat i karrieren er fjerde runde, og det har været endestationen for hende hele seks gange.

Clara Tauson

Den tredje mulige danske deltager ved Wimbledon 2024 er Clara Tauson. Det lykkedes hende ikke at kvalificere sig til Wimbledon i 2023, men hun har deltaget to gange tidligere. Begge gange er det dog blevet til exit i første runde for Tauson, og det ville være overraskende, hvis hun når rigtig langt i turneringen.

Favoritter til at vinde turneringen

Det er alle de bedste tennisspillere i verden, som stiller til start ved Wimbledon 2024, og derfor er det også en meget svær turnering at vinde.

Nogle spillere er selvfølgelig større favoritter end andre, og her kan du få et overblik over de største favoritter til at vinde Wimbledon 2024 hos både herrerne og kvinderne.

Novak Djokovic

Serbiske Novak Djokovic har vundet Wimbledon hele syv gange i karrieren, og han er den største favorit til at tage titlen i år. Det vil sige, at Djokovic kan tangere Federers rekord på otte titler ved Wimbledon, hvis han formår at vinde trofæet i år.

Det kunne han dog også allerede sidste år, men her tabte han en mindeværdig finale i fem sæt til Carlos Alcaraz.

Carlos Alcaraz

Sidste års vinder giver odds 3.30 til at vinde, og det virker som et værdifuldt odds på spanieren. Alcaraz har dog ikke haft den bedste sæson i 2024 indtil videre, men det er alligevel blevet til en stor titel ved Indian Wells, og inden Wimbledon starter, kan han nå flere titler.

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka er den største favorit til at vinde kvindernes Wimbledon 2024, men den 26-årige Sabalenka har ikke før stået i en Wimbledon-finale. To gange er hun blevet besejret i semifinalen, og det skete også i 2023, hvor hun tabte til Ons Jabeur. Måske 2024 er året for Sabalenka, og til odds 3.99 er hun et godt vinderbud.

Elena Rybakina

En spiller, der til gengæld har vundet Wimbledon før, er Elena Rybakina. I 2022 vandt Rybakina turneringen efter en sejr mod Ons Jabeur i finalen. I 2023 røg Rybakina ud til netop Jabeur i kvartfinalen.

Få odds tips og mere løbende under turneringen her: Wimbledon odds tips.

Du kan også læse, hvem nye expekt peger på som gode oddsmuligheder som vindere af turneringen her.

Spillere at holde øje med

Vi har allerede været inde på de største favoritter til at vinde Wimbledon, og her kan du læse om et par andre spillere, der er værd at holde øje med ved Wimbledon-mesterskaberne 2024.

Jannik Sinner kan meget vel spille Wimbledon-finale 2024, hvis alt flasker sig. Sinner var i semifinalen ved Wimbledon sidste år, og han ligner det tredjebedste bud til at vinde hos herrerne.

Markéta Vondrousová vandt Wimbledon sidste år, så hun har bevist, at hun har, hvad der skal til for succes i turneringen. Til odds 21.00 er tjekken en spiller, der er værd at holde øje med.

Ofte stillede spørgsmål om Wimbledon

Hvilke typer væddemål kan jeg finde på Wimbledon hos nye expekt?

Du finder en masse forskellige odds på Wimbledon hos nye expekt. Du kan fx spille på alle kampene ved Wimbledon, hvem der vinder turneringen og meget mere.

Tilbyder nye expekt livestreaming på Wimbledon?

Ja, du kan se Wimbledon 2024 via Live stream, så du kan se Holger Runes Wimbledon 2024 og alle andres hos nye expekt.

Kan jeg spille live på Wimbledon hos nye expekt?

Ja, hos nye expekt er det muligt at spille live på samtlige kampe ved årets Wimbledon.

Kan jeg spille på Wimbledon fra mobilen på nye expekt?

Ja, det kan du. Du kan spille på Wimbledon på din mobil ved at downloade nye expekts app, som kan bruges både til Android- og iOS-enheder.

Hvad odds giver Holger Rune på at vinde Wimbledon?

Du kan få odds 41.00 på Holger Rune til at vinde Wimbledon hos nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.