nye expekt Blog

Introduktion til Wimbledon odds tips på nye expekt

På nye expekt kan du finde en masse odds tips til Wimbledon, der er verdens ældste tennisturnering og ifølge mange er det også den mest prestigefyldte turnering i verden. Det er den eneste af de fire Grand Slam-turneringer, der bliver spillet på græs, og de største kampe i turneringen spilles på Centre Court, hvor der er plads til 15.000 tilskuere.

Oddsforslag på Wimbledon

Mange af sportens største legender på både herre- og kvindesiden har vundet turneringen gennem tiden. Bl.a. kan Martina Navratilova, Roger Federer, Novak Djokovic, Serena Williams og Pete Sampras nævnes.

Nye expekts Wimbledon odds tips er skrevet af dygtige eksperter, som nøje udvælger deres anbefalede tips.

Herunder kan du se eksempler på, hvordan et oddsråd i Wimbledon f.eks. kan se ud:

  • Vinder af turneringen: På nye expekt finder du odds på Wimbledon-vinderen hos både herrerne og kvinderne. Dette kan også være et potentielt oddsråd fra en af eksperterne hos nye expekt, hvis en af dem mener, at en spiller indeholder værdi på dette spil.
  • De enkelte kampe: Du finder også odds på alle kampene i Wimbledon hos nye expekt, og derfor kan du forvente, at der vil være mange Wimbledon odds tips på kampene fra turneringen. Det kan f.eks. være Holger Rune til at vinde en kamp eller lignende, men igen skal det nævnes, at der kun bliver anbefalet spil, hvis eksperten vurderer, at der er værdi.

Dette var blot to eksempler på spiltips, der kan forekomme til den store Grand Slam-turnering Wimbledon, der spilles på det berømte anlæg The All England Lawn Tennis & Croquet Club, der er beliggende i London. Hvis du vil være sikker på ikke at misse et odds råd fra eksperterne, skal du vide, at turneringen spilles om sommeren, og at de afgørende kampe spilles i juli.

Nye expekt - det bedste sted for Wimbledon odds tips

Hvis du er til Wimbledon og tennis i det hele taget, og du samtidig kan lide at spille på sport, så er nye expekt det perfekte sted for dig. Her finder du optakter til de største turneringer, heriblandt Wimbledon, men ikke nok med det, så er der også gode odds råd at hente fra nye expekts dygtige eksperter, der sidder klar til at skrive optakter til vigtige opgør i sporten.

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at et odds råd giver gevinst, og det skal du huske på, hvis du følger et oddsforslag fra en ekspert. Husk af den grund også på at spille ansvarligt og kun for beløb, som du kan holde til at miste.

Odds tips på Wimbledon

Som nævnt skriver eksperterne hos nye expekt odds tips til den berømte tennis- og Grand Slam-turnering Wimbledon, og du kan faktisk forvente, at der til nærmest hver runde i turneringen vil være læsestof i form af optakter med dertilhørende spiltips.

Hvis nogle af de danske spillere skal på banen ved Wimbledon, kan du også forvente, at eksperterne vil komme med tips og tanker til deres kampe. Igen er det dog kun, hvis en ekspert ser værdi i et spil på en af de danske spilleres kampe, at der vil blive skrevet tennis odds råd til danskernes kampe.

Det kan du også finde på nye expekt

Det er langtfra kun tennis, som du kan finde optakter og oddsforslag til. Også til sportsgrene som fodbold, Formel 1 og esport er der f.eks. indlæg, du kan læse. Disse indlæg er også skrevet af eksperter, der er tilknyttet nye expekt.

Nye expekt er officiel bettingpartner på 3F Superliga, og til hver eneste runde i den bedste danske fodboldrække kan du læse optakter med spiltips fra eksperterne. På den engelske Premier League kan du også læse optakter med odds råd til flere af kampene.

Til Formel 1 er der optaktertil alle løb i sæsonen, og du finder et par odds tips til hvert Grand Prix, så hvis du er vild med Formel 1 og sportsbetting, kan det være, at du kan se værdi i nogle af eksperternes tips.

Ofte stillede spørgsmål om odds tips til Wimbledon

Er der odds tips på Wimbledon hos nye expekt?

Ja, hos nye expekt kan du læse optakter til nærmest alle runderne i Wimbledon hos herrerne og kvinderne, og du vil også kunne læse odds tips til nogle af kampene fra den store Grand Slam-turnering. Det er dog ikke kun Wimbledon af tennisturneringer, som nye expekt skriver optakter til. Der kan f.eks. også være optakter til de andre Grand Slam-turneringer.

Kan jeg spille live på Wimbledon på nye expekt?

Ja, du kan finde mange muligheder for live betting på Wimbledon ved nye expekt, og der vil være live odds på alle kampene fra hovedturneringen.

Kan jeg bruge mobilen til betting hos nye expekt?

Ja, hvis du har en Android- eller iOS-enhed, vil du kunne bruge nye expekt på din smartphone. Platformen kan også bruges til tablet. Du behøver altså ikke downloade en app for at bruge nye expekt på din mobil eller tablet. Produktet er det samme som på desktop, så du går eksempelvis ikke glip af noget ved at bruge din mobil i stedet.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.