Wimbledon odds - Wimbledon betting hos nye expekt

Wimbledon er den måske mest prestigefyldte tennisturnering i verden, og den spilles om sommeren hvert år på de grønne græsbaner på Wimbledon-anlægget. Turneringen spilles i London, og de bedste spillere i verden kæmper hvert år om at vinde trofæet på tværs af de forskellige turneringer under Wimbledon.

Hos nye expekt kan du forvente at finde et bredt spiludvalg af Wimbledon odds, og i denne korte online guide kan du læse om nogle af de Wimbledon odds, som nye expekt tilbyder. Når Wimbledon nærmer sig, vil du dog kunne forvente, at der er odds på det hos nye expekt.

Wimbledon betting hos nye expekt

Hvis du gerne vil tjekke nye expekts udvalg af Wimbledon odds ud, skal du forbi sportssektionen på sitet, og det finder du ved at klikke på "Sports".

Når du er på sportssektionen, skal du klikke på Tennis og derefter vælge Wimbledon for at se nye expekts Wimbledon spiludvalg. Hvis der er lang tid til turneringen starter, kan det være, at der ikke er odds tilgængelige.

Wimbledon odds hos nye expekt

Når Wimbledon er tæt på at begynde, kan du være helt sikker på, at nye expekt tilbyder et omfattende spiludvalg på den verdensberømte tennisturnering. Du kan se nogle eksempler på nogle af de mest almindelige Wimbledon odds nedenfor.

  • Kampvinder: Under Wimbledon kan du på nye expekt spille på udfaldet af individuelle Wimbledon-kampe. Det vil sige, at du kan satse på den ene eller anden spiller til at vinde kampen.
  • Vinder af turneringen: På nye expekt kan du placere et væddemål på den kvinde- eller herrespiller, som du tror, der står som vinder af Wimbledon, når turneringen er slut.
  • Spil på sæt: Du kan også spille på det præcise resultat af et sæt i en kamp, og det er også muligt at spille på antallet af sæt i en kamp fra Wimbledon.

Dette er blot nogle få eksempler på de mange spilmuligheder, der er på Wimbledon hos nye expekt.

Wimbledon live betting hos nye expekt

Under Wimbledon-turneringen vil du kunne forvente masser af live betting-muligheder på nye expekt på de mange kampe fra Grand Slam-turneringen på græs.

Live betting betyder, at du kan følge kampene, mens de spilles, og du kan så vælge at træffe beslutninger på baggrund af det, som du ser på banen.

Det er vigtigt, at du altid spiller ansvarligt, uanset om det er live betting eller traditionelle væddemål, du evt. prøver. Hvis du oplever problemer med dit spil, skal du søge hjælp.

Wimbledon betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du ikke befinder dig derhjemme, men du gerne vil satse på en Wimbledon-kamp, der er gået i gang, kan du benytte din smartphone til at gøre det. Nye expekt har nemlig en god mobilversion.

Den giver dig samme brugeroplevelse som computerversionen, og du går ikke glip af noget nye expekt-indhold ved at bruge den mobile version i stedet for computerversionen.


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.