nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 24. spillerunde i 3F Superliga

Slutspillet i 3F Superligaen fortsætter igen i denne weekend, efter der i sidste runde var nederlag til både FCM og FCK. Kan Brøndby udbygge deres føring i toppen af tabellen, og kan OB rejse sig efter det skuffende nederlag til Vejle?

Fredag 5. april kl. 19:00 Lyngby - OB

Der er krisestemning i Odense, og nedrykning fra landets bedste række er nu et scenarie, som ikke blot er en dommedagsprofeti for de mest pessimistiske fynboer, men et realistisk udfald baseret på de seneste præstationer. Søren Kroghs tropper har ikke scoret i deres sidste to kampe, og nu venter Lyngby, som dog har set meget svingende ud under deres nye træner David Nielsen. Lyngby har dog blot tabt tre gange på eget græs i denne sæson, og dermed kan de måske sende OB tættere på afgrunden.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 3.10

Søndag 7. april kl. 14:00 Hvidovre - Randers

Randers smadrede Lyngby med hele 6-2 i sidste runde, og dermed topper kronjyderne nu nedrykningsspillet. Med en sejr i Hvidovre vil Randers for alvor lægge afstand til holdene i bunden, og sejren i sidste uge må utvivlsomt have givet hele holdet et kæmpe selvtillidsboost. Randers scorede tre gange sidst de mødte Hvidovre, og mon ikke, at der venter en ny målfest søndag eftermiddag.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.71

Søndag 7. april kl. 14:00 Vejle - Viborg

Vejle sikrede sig en livsvigtig sejr, da de hentede tre point i Odense i sidste runde. Dermed har de for alvor meldt sig ind i kampen om overlevelse i Superligaen. De møder søndag Viborg, som også tog tre point i sidste runde, da de slog Hvidovre med 3-1. Men hverken Vejle eller Viborg har hentet to sejre i træk i denne sæson. Vi tror, at Vejle laver om på denne statistik og henter tre point mod Viborg, som blot har vundet en gang på fremmed græs denne sæson.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.95

Søndag 7. april kl. 16:00 FCN - FCK

FC København har for alvor fået kniven for struben i mesterskabskampen efter derby-nederlaget i Parken i mandags. De danske mestre er nu hele fem point efter Brøndby i toppen, mens dagens modstander, FCN, med en sejr kan reducere afstanden op til løverne til to point. Der er scoret 11 mål i de sidste tre indbyrdes opgør, og begge hold kan ikke bruge en uafgjort til noget, så der venter formentlig en chancerig og underholdende affære på kunstgræsset i Farum.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.74

Søndag 7. april kl. 18:00 AGF- FCM

FCM led et overraskende nederlag på eget græs til FCN i sidste runde. Dermed halter ulvene nu to point efter Brøndby i toppen. Kravet er derfor tre point i Århus, hvis de ikke skal hægtes af i toppen. FCM har dog et godt tag på AGF, og de har således vundet syv af deres sidste ni kampe i Århus. Til odds 2.20 er der bestemt værdi i et spil på FCM, da dagens modstander fra AGF ikke meget andet end æren at spille for med hele otte point op til medaljepladserne.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.20

Mandag 9. april kl. 19:00 Brøndby - Silkeborg

Det dufter af guld på vestegnen efter den sene sejr over FCK i sidste runde. Brøndby har to points forspring i toppen, og nu venter en kamp mod Silkeborg, som uden tvivl er mesterskabsspillets mest formsvage mandskab. Kent Nielsens tropper har således ikke vundet en kamp i Superligaen siden 20. oktober. Brøndby har set flyvende ud i foråret, og de har ikke tabt hjemme til Silkeborg i deres sidste 13 kampe.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.50

Få det fulde overblik over kampprogrammet og forårsæsonen her.


Alle Superliga Odds


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.