nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 23. spillerunde i 3F Superliga

Nu er det endelig blevet slutspilstid i 3F Superligaen, og hvert point kan være afgørende i både toppen og bunden. Der er stort derby mandag mellem FCK - Brøndby, mens Randers åbner runden søndag eftermiddag, når de får besøg af Lyngby.

Søndag 31. marts kl. 14:00 Randers - Lyngby

Lyngby hentede en vigtig sejr i sidste kamp, da Viborg blev besejret med 2-0. Dermed sikrede David Nielsen sig sin første sejr efter sin tilbagevenden til dansk fodbold. Udefra set virker det til, at de kongeblå har fået et selvtillidsboost efter Nielsens indtog, og de møder søndag et Randers-hold, som blot har hentet et point i deres seneste tre kampe. Det er ikke endt uafgjort i de sidste otte kampe mellem de to hold, og med et Lyngby-hold i fremgang, tror vi heller ikke på en pointdeling denne gang.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 4.00

Søndag 31. marts kl. 16:00 Viborg - Hvidovre

Selvom Hvidovre har fået bedre gang i pointhøsten på det seneste, ligner en overlevelse i Superligaen stadig en umulig opgave. Hvis håbet skal holdes i live, kræver det i hvert fald tre point i Viborg, som lige nu har 12 point ned til Hvidovre. Det endte uafgjort i de to indbyrdes møder denne sæson, men Viborg har også kniven for struben denne gang. Med fuld motivation for hjemmeholdet, er det svært at se Hvidovre hente point i domkirkebyen

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.61

Mandag 1. april kl. 14:00 FCK - Brøndby

Mesterskabsslutspillet indledes med et regulært brag, når guldbejlerne fra Brøndby skal en tur til Parken. Blot to point adskiller de to hold i tabellen, og FCK kan med en sejr gå forbi rivalerne i den tætte top. Der plejer at være garanti for mål, når der spilles derby i København, og i tre af de sidste fire derbies er begge hold kommet på måltavlen. Både FCK og Brøndby har snittet mindst to mål pr. kamp i denne sæson, og de to mandskabers mange offensive kvaliteter bør give masser af chancer.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.71

Mandag 1. april kl. 16:00 FCM - FCN

FC Midtjylland har alle muligheder for at trække fra i toppen, når de møder FCN, efter at de andre guldrivaler tørner sammen i Parken. FCM har blot tabt en gang på eget græs i denne sæson, og de har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe mod gæsterne fra Farum. FCN har hele otte point op til FCK på tredjepladsen, og motivationen må alt andet lige også være størst hos hjemmeholdet, som sluttede grundspillet af med fire sejre på stribe.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.90

Mandag 1. april kl. 18:00 Silkeborg - AGF

Silkeborg har gang i en forfærdelig stime, hvor det er blevet til nederlag i deres seneste syv kampe i Superligaen. Hjemmeholdets topscorer Alexander Lind har ikke scoret siden oktober måned, efter han startede sæsonen fuldstændig ustoppelig. AGF har vundet to af de sidste tre gange, de har været på besøg i Silkeborg, og vi tror at Patrick Mortensen sikrer mindst et point til AGF.

Expekt tipper: Patrick Mortensen scorer til odds 2.80

Tirsdag 2. april kl. 19:00 OB - Vejle

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 gange har OB spillet i Odense denne sæson - og alligevel har fynboerne stadig deres første hjemmesejr til gode. Nu venter Vejle, som med en sejr blot vil halte to point efter Søren Kraghs tropper. Sidst de to hold spillede i Odense endte det med en 2-1-sejr til gæsterne, som dermed hentede sæsonens eneste udesejr mod netop OB. OB har dog set bedre ud i foråret, og vi tror, at de mange OB-tilhængere endelig henter den forløsende hjemmesejr og spiller sig et godt stykke væk fra bunden.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.00

Få det fulde overblik over kampprogrammet og forårsæsonen her.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.