Cricket World Cup odds - meget cricket betting hos nye expekt

Cricket World Cup er den vel nok mest prestigefyldte turnering i verden inden for denne sportsgren, og på nye expekt kan du forvente, at der er et bredt udvalg af spil og odds på Cricket World Cup, når turneringen spilles.

Cricket World Cup betting hos nye expekt

VM i cricket er den største turnering i international cricket, og de bedste crickethold fra hele verden konkurrerer om at vinde verdensmesterskabet. Hos nye expekt kan du opstøve et væld af spilmuligheder på VM i cricket.

Hvis du gerne vil finde nye expekts odds på VM i cricket, skal du besøge sektionen for sportsvæddemål og herefter cricket-kategorien, hvor oddsene for Cricket World Cup er placeret.

Du finder cricket-kategorien ved at klikke på “Mere” på sportssiden, og så skal du scrolle ned til “C”, da nye expekts sportsgrene står i alfabetisk rækkefølge.

Cricket World Cup odds på nye expekt

Herunder kan du se nogle af de Cricket World Cup odds, du kan forvente at støde på hos nye expekt.

  • Vinder af kampen: Her kan du spille på, hvilket hold der vinder en VM-kamp i cricket.
  • Flest 6’ere i kampen: Du kan her spille på, hvilket af de to hold der får flest 6’ere i kampen. Du kan også spille på, hvilket af holdene der får flest 4’ere.
  • Spillerpræstationer: Hos nye expekt kan du også regne med, at der er mange individuelle odds på spillernes præstationer i en kamp fra VM i criket. Det kan inkludere antallet af runs, den bedste “Wicket Taker” i kampen, kampens bedste spiller og så videre.
  • Vinder af VM i cricket: Du kan selvfølgelig også spille på, hvem du tror, der står tilbage som vinder af VM i cricket.

Der er en hel del andre spilmuligheder på VM i cricket hos nye expekt ud over de nævnte eksempler herover.

Live betting på VM i cricket hos nye expekt

Nye expekt har også live betting på VM i cricket, hvis du godt kunne tænke dig at spille på kampe, mens det foregår. Du skal være logget ind på nye expekt-konto, før du kan spille på VM i cricket live. Du kan spille live på VM i cricket fra din computer, mobil eller tablet.

Cricket World Cup betting på mobilen

Hvis du sidder på din mobil, og du gerne vil placere et væddemål på en kamp fra VM i cricket, kan du gøre det ved at bruge internetbrowseren på din mobil.

Det er nøjagtigt det samme spiludvalg, du har adgang til via mobilen, så du går ikke glip af noget ved at være logget ind på nye expekt fra din mobil i stedet for computer.

Sådan spilles VM i cricket

VM i cricket blev første gang afholdt i 1975, og som det er tilfældet i nogle andre sportsgrene, er der VM hvert fjerde år, og turneringen afholdes også forskellige steder, men arrangørerne vælger typisk at placere VM i cricket i lande, hvor sportsgrenen er stor.

Andre sportsgrene at spille på

Foruden odds på VM i cricket tilbyder nye expekt også en bred vifte af andre spilmuligheder på sportsgrene som fodbold, tennis, bordtennis, amerikansk fodbold, cykling og meget mere.

Uanset dine sportslige præferencer kan du formentlig finde noget, der falder i din smag.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.