Amerikansk fodbold odds - du kan finde mange odds på amerikansk fodbold hos nye expekt

Amerikansk fodbold og i særdeleshed NFL er populær i Danmark, hvor mange sportsentusiaster altid ser frem til, at en ny NFL-sæson begynder. Endnu flere ser selvfølgelig med, når Super Bowl finder sted, og det gør den som regel i februar måned hvert år. I denne artikel ser vi nærmere på netop denne sportsgren.

Amerikansk fodbold betting på nye expekt

Nærer du en interesse for amerikansk fodbold, så er der stor sandsynlighed for, at du vil være tilfreds med det spiludbud, du kan finde hos nye expekt, hvor der er mange spilmuligheder at finde.

Du kan finde nye expekts odds på amerikansk fodbold ved at vælge sportsgrenen i menuen under sport og navigere rundt mellem det tilgængelige indhold.

Det er dog ikke sikkert, at amerikansk fodbold er synlig med det samme i den top 5 over sportsgrene, der vises. Hvis det forholder sig sådan, skal du bare trykke på “Mere”, hvor du vil få en oversigt over de resterende sportsgrene, hvor der er tilgængelige odds hos nye expekt. Sportsgrenene står i alfabetisk rækkefølge, så amerikansk fodbold er den første sportsgren, der viser sig, når du klikker på “Mere”.

Du vil kunne forvente at se rigtig mange NFL odds på nye expekt, og når en sæson er i gang, vil der også være rigtig mange spilmuligheder på NFL. I afsnittet herunder kan du læse om nogle af de odds på amerikansk fodbold, du kan finde på nye expekt.

Amerikansk fodbold odds på nye expekt

Du vil kunne opleve et stort udvalg af odds på amerikansk fodbold hos nye expekt, og i dette afsnit kan du se eksempler på nogle af de spilmuligheder, der er at finde på amerikansk fodbold på nye expekt.

  • Kampvinder: Du kan spille på kampens udfald inklusiv overtid. Hvis en kamp i NFL ender uafgjort, skal det afgøres i overtid.
  • Over/under antallet af point: Ligesom i basketball er der også odds på antallet af point i en kamp i amerikansk fodbold hos nye expekt. En pointlinje i en kamp kan lyde på over/under 54 point eller lignende.
  • Handicap: I amerikansk fodbold vil handicap odds også være tilgængelige. Det vil sige, at det ene hold får et negativt fortegn, og det andet hold får så et positivt fortegn til at begynde med. En handicaplinje kunne være -6,5 til favoritholdet og +6,5 til underdoggen.

Du vil også kunne finde en lang række flere odds på amerikansk fodbold end de tre ovenstående eksempler. Spiller specials, kombinationsspil osv. Det er også muligt at lave Bet Builder-væddemål på amerikansk fodbold hos nye expekt.

Amerikansk fodbold betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har en god mobilversion, som du nemt kan gå ind på via din browser på mobilen. Den er brugervenlig, og du finder desuden samme spiludvalg som på computeren.

At kunne spille på mobilen er en fordel, hvis du befinder dig i offentlig transport eller andet. Hvis der spilles en kamp i amerikansk fodbold, mens du ikke er hjemme, kan du bruge din mobil til evt. at placere et væddemål. Du skal altid huske at spille med omtanke, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at miste.

Amerikansk fodbold live betting på nye expekt

På nye expekt kan du forvente at se en masse live odds på amerikansk fodbold, når NFL er i gang. Nye expekt har de samme live betting odds på mobilen, som de har på computeren eller tablet. Live odds giver dig bedre muligheder for at følge holdenes præstationer i kampen, og det kan medvirke til, at du måske kan finde et værdispil.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.