Cykling odds - godt cykling betting udvalg på nye expekt

Cykling er en meget stor sportsgren i Danmark, hvor ryttere som Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Kasper Asgreen, Magnus Cort, Søren Kragh Andersen, Mattias Skjelmose osv. er rigtig store navne.

Hos nye expekt er cykling ligeledes populært, og det ses også i det rigtigt store spiludvalg, der er at finde på cykling på denne platform.

Cykelsporten byder på store løb gennem hele sæsonen, og en sæson består af både endagsløb og de længere etapeløb. Du kender måske de tre Grand Tours, der køres hvert år. Giro d’Italia starter i maj, og så følger Tour de France i juli, mens Vuelta a Espana slutter i september.

Hvis du har en passion for cykling, eller du blot ønsker at prøve at sætte et bet på cykling, er nye expekt en side, hvor du kan udforske diverse spilmuligheder på cykling, som du kan læse mere om i den her korte online guide omkring cykling på nye expekt.

Betting på cykling hos nye expekt

For at begynde din cykling betting oplevelse hos nye expekt skal du først forbi sportssektionen på siden. Det er også i denne sektion, at alle nye expekts sportsspil findes.

På sportssektionen kan du finde cykling blandt de tilgængelige sportsgrene. Hvis cykling ikke er synligt i undermenuen til at starte med, kan du hurtigt finde den ved at klikke på fanen "Mere", hvor du kan se de resterende kategorier af sportsgrene, som nye expekt tilbyder odds på.

Hvis cykling allerede er synlig blandt de første fem sportsgrene, skal du selvfølgelig bare klikke på "Cykling" for at udforske alle de aktuelle spilmuligheder på cykling.

Inden du begynder at placere væddemål, er det meget vigtigt at nævne, at du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark, for at du kan oprette en nye expekt-konto.

Cykling odds på nye expekt

I denne sektion af guiden kan du læse om nogle af de interessante spilmuligheder inden for cykling, som du kan finde på nye expekt.

  • Samlet vinder af løbet: Her kan du spille på den cykelrytter, som du tror, vinder af cykelløbet. Hvis der er tale om et velkendt landevejsløb, kan du være sikker på, at du kan finde vinderodds på nye expekt.
  • Etapevinder: Du kan også satse på, hvilken cykelrytter der vil vinde en specifik etape i et løb. Hvis du ved meget om ruten og terrænet, kan det måske hjælpe dig i forhold til at finde værdi i et spil.
  • Pointkonkurrence: I mange cykelløb, herunder de 3 Grand Tours, er der en pointkonkurrence, hvor sprinterne samler point ved at placere sig i toppen på etaperne. Du kan placere væddemål på den cykelrytter, som du tror, ender med at vinde pointkonkurrencen.
  • Bjergkonkurrence: Også bjergkonkurrencen i et stort etapeløb vil der være odds på hos nye expekt. For de fleste bjergryttere er bjergkonkurrencen en vigtig konkurrence. Du kan satse på den cykelrytter, som du tror vil sikre sig flest point i bjergkonkurrencen.
  • Holdkonkurrence: På nye expekt kan du også spille på holdkonkurrencen. Det er prestigefyldt at vinde holdkonkurrencen i Tour de France og andre Grand Tours.

Disse eksempler på spilmuligheder repræsenterer blot en del af de cykling odds, der er muligt at finde på nye expekt. For at tjekke alle de aktuelle muligheder for væddemål inden for cykling ud kan du besøge cykling-kategorien på nye expekts side.

Inden du placerer et væddemål på cykling, kan det være en god idé at opnå en dybere forståelse og viden om sporten. Hvis du ikke er bekendt med cykelsporten, kan en grundig undersøgelse omkring de mange forskellige ryttere, løb osv. måske give dig en fordel. Det er altid rigtig godt at vide noget om det, som man evt. vil spille på.

Tour de France, Giro d'Italia og mere

Cykelsporten er fyldt med prestigefyldte løb, som tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. Det mest kendte og ikoniske løb er Tour de France, som er et tre uger langt etapeløb gennem Frankrigs terræn. Nogle gange køres der også etaper i andre lande end Frankrig. For eksempel var løbet at finde i Danmark i 2022. Giro d'Italia og Vuelta a Espana er de to øvrige Grand Tours. Tidligere er Giro d’Italia også startet i Danmark, hvilket var tilbage i 2012, hvor løbet startede i Herning.

Foruden Grand Tours er der også en række klassiske endagsløb. Eksempelvis cykelsportens fem monumenter som er Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege og Lombardiet Rundt.

Et andet prestigefyldt løb er VM i landevejscykling. En verdensmester i cykling får også æren af at køre i den kendte regnbuefarvede trikot frem til næste VM.

Live betting på cykling hos nye expekt

Selvom cykling måske ikke byder på så mange daglige begivenheder som tennis og fodbold, kan du stadig finde et godt udvalg af live odds på cykling ved nye expekt.

Du kan finde live odds på cykling ved at gå til "Live nu"-sektionen ude til venstre på siden. Her vil du kunne se, om der er igangværende cykelløb, som du kan følge og evt. placere væddemål på.

Nye expekt giver dig mulighed for at følge cykelløb live på forskellige enheder som din computer, mobil eller tablet.

Cykling betting på mobilen hos nye expekt

Hos nye expekt kan du også placere bets på cykling via din mobiltelefon, og dette er muligt gennem nye expekts mobile platform. Den er brugervenlig og giver dig adgang til det samme indhold, som du kan finde på din computer.

Hvis du for eksempel er på farten, og der er et cykelløb i gang, du gerne vil følge og evt. placere et live spil på, kan du gøre dette, så længe du har adgang til internettet.

Spil ansvarligt

Når du vil spille på cykling eller enhver anden sportsgren, er det vigtigt at huske at spille ansvarligt. Brug kun penge på væddemål, som du har råd til at miste. Du skal søge hjælp, hvis du oplever problemer med spilafhængighed. Du kan få hjælp gennem StopSpillet.dk eller ROFUS.nu. På ROFUS.nu kan du selvudelukke dig selv fra at spille.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.