Bordtennis betting - godt udvalg af bordtennis odds på nye expekt

Bordtennis hører ikke helt til blandt de mest populære sportsgrene i verden, men det er en sportsgren, som du måske også selv har prøvet at spille før.

Hvis du har prøvet at se en bordtenniskamp på tv, har du måske tænkt, at det til tider kan være svært at følge med i, hvor bolden er, da de bedste spillere i verden spiller i så imponerende højt et tempo.

Nye expekt tilbyder et stort spiludvalg på bordtennis, og i den her bordtennis odds guide kan du læse om nogle af de spilmuligheder osv.

Betting på bordtennis hos nye expekt

Hvis du gerne vil bette på bordtennis hos nye expekt, skal du først finde bordtennis-kategorien, og det gør du på sportssiden.

Når du befinder dig på sportssiden, skal du formentlig klikke på “Mere”. På nye expekt er der på forhånd fem sportsgrene, der er synlige, og her er det ikke sikkert, at bordtennis er iblandt. Hvis du ikke kan se bordtennis blandt de fem sportsgrene, skal du klikke på “Mere” for at finde resten af kategorierne inden for sport, som nye expekt har odds på, herunder bordtennis.

Sportsgrenene står i alfabetisk rækkefølge, så for at finde bordtennis, behøver du end ikke at scrolle langt for at opdage det.

Som nævnt kan det dog være, at bordtennis allerede er fremme blandt de fem sportsgrene, og så klikker du selvfølgelig bare på bordtennis på sportens startside i stedet for. Du skal i øvrigt være 18 år gammel og være bosat i Danmark, før du kan oprette en konto.

Bordtennis odds på nye expekt

I det her afsnit af guiden kan du få et overblik over nogle af de spilmuligheder på bordtennis, som du kan møde på nye expekt.

  • Turneringsvinder: Hvis der er en stor bordtennisturnering i vente inden særligt længe, kan der godt være odds på, hvilken bordtennisspiller der vinder den pågældende turnering.
  • Kampodds: Her kan du spille på, hvilken spiller der vinder en given bordtenniskamp. Ligesom i tennis kan en kamp i bordtennis ikke ende uafgjort, så det udfald er naturligvis ikke muligt at spille på hos nye expekt.
  • Antal point: På nye expekt kan du i bordtennis også få odds på antallet af point i kampen. Da en bordtenniskamp indeholder betydeligt flere point end en tenniskamp, er linjen på point i bordtennis på eksempelvis over/under 77,5 point.
  • Spil på sæt: I bordtennis kan du også finde spilmuligheder på ét sæt i kampen. Det kan som eksempel være, hvem der vinder det fjerde point i første sæt eller lignende. Det kan også være antallet af point i sættet, og hvilken af spillerne der vinder sættet i sidste ende.
  • Antal sæt i kampen: Nye expekt har også bordtennis odds på, hvor mange sæt der kommer i kampen. Her kan en linje i en kamp, der på forhånd vurderes som tæt være på over/under 4,5 sæt.

Disse fem eksempler på spilmuligheder på nye expekt er ikke de eneste bordtennis odds på nye expekt. Du kan tjekke de aktuelle spilmuligheder ud under bordtennis-kategorien hos nye expekt.

Inden du vælger at placere et bet på bordtennis, kan det være en rigtig god idé at have sat sig grundigt ind i sporten. Hvis du ikke kender det store til professionel bordtennis på forhånd, er det en god hjælp at bruge tid på at researche, hvorved du opnår mere viden.

OL

Sommer-OL er en af de store sportsbegivenheder, hvor du vil kunne finde vinderodds på bordtennis hos nye expekt. Bordtennis kom på OL-programmet i 1988, og der er blevet uddelt masser af OL-medaljer i bordtennis siden dengang.

Før og under OL vil du kunne finde mange bordtennis odds på platformen, da det er en af de største og mest prestigefyldte bordtennisturneringer, der eksisterer. Som du ved, hvis du er sportsglad, afholdes der Sommer-OL hvert fjerde år.

VM i bordtennis

En anden turnering, du kan forvente bordtennis vinderodds på hos nye expekt, er verdensmesterskabet i bordtennis. Det første verdensmesterskab i bordtennis blev spillet i 1926 i London, og siden da er der afholdt over 50 verdensmesterskaber i bordtennis. Siden 1999 har der været afholdt VM i bordtennis hvert år.

EM i bordtennis

Hvert år afholdes der også EM i bordtennis, og det er også en turnering, som nye expekt kan have vinderodds på grund af turneringens størrelse. Det første europamesterskab i bordtennis blev afholdt i 1958 i Budapest, og siden 2007 har EM i bordtennis været afholdt hvert år.

Bordtennis betting på mobilen hos nye expekt

På nye expekt kan du også bette på bordtennis via din mobiltelefon, og det kan du gøre på den tilgængelige mobile platform, som er brugervenlig og byder på det samme indhold, som hvis du er på din computer.

Hvis du er på farten, og der er en bordtenniskamp i gang, du gerne vil følge, kan du bruge din mobil til at følge kampen live på nye expekt.

Bordtennis live odds på nye expekt

Da bordtennis ikke er den sportsgren med allerflest kampe, skal du ikke forvente et så stort udvalg af live odds på bordtennis som tennis, fodbold eller lignende.

Du finder nye expekts live odds på bordtennis ude til venstre, hvor der står “Live nu”. Klikker du her, vil du kunne se, om der spilles bordtenniskampe i det pågældende øjeblik. På nye expekt kan du følge en bordtenniskamp live på både din computer, mobil eller tablet.

Spil ansvarligt

Hvis du vil lave et bet på bordtennis eller en anden begivenhed, er det meget væsentligt at nævne, at du skal huske at spille med omtanke. Det vil sige, at du kun skal spille for penge, som du kan tåle at miste.

Har du problemer med spil, skal du søge hjælp, og det kan du gøre via bl.a. Stopspillet.dk eller ROFUS.nu. På sidstnævnte hjemmeside kan du melde dig ind og helt udelukke dig selv fra at spille, og det gælder både online og fysisk.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.