MLB World Series odds - masser af baseball betting hos nye expekt

MLB World Series er den mest prestigefyldte baseball turnering i verden, og på nye expekt kan du forvente et bredt udvalg af spil og odds på MLB World Series.

MLB World Series betting på nye expekt

MLB World Series er højdepunktet i Major League Baseball-sæsonen, hvor de bedste hold fra American League og National League kæmper om mesterskabet. Hos nye expekt findes der en række spilmuligheder på MLB World Series.

For at finde nye expekts MLB World Series odds skal du besøge sportsbetting-sektionen og finde baseball-kategorien, hvor MLB-oddsene er placeret.

MLB World Series odds på nye expekt

Her er nogle af de baseball World Series odds og spilmuligheder, du kan forvente at finde hos nye expekt:

  • Vinder af kampen: Her kan du spille på, hvilket hold der vinder baseballkampen. Uafgjort er ikke en spilmulighed på MLB, da der skal findes en vinder. Du kan derfor spille på hjemmeholdet til at vinde opgøret.
  • Antal løb (Runs) i kampen: Du kan her satse p det samlede antal løb, der er i en MLB World Series-kamp. Over/under-linjer er meget velkendte inden for betting, og i en MLB-kamp kan en linje på over/under antallet af runs være over/under 7,5 runs.
  • Spillerpræstationer: På nye expekt er det også muligt at finde en masse individuelle odds på spillernes præstationer i en given kamp. Det kan være antal Home Runs eller strikeouts i en kamp.
  • Vinder af MLB: Ud over spil på de enkelte kampe i MLB kan du også spille på, hvilket hold der ender med at stå som vinder af hele MLB World Series.

Der er masser af andre spilmuligheder på MLB World Series hos nye expekt end disse fire ovenstående eksempler.

Live Betting på MLB World Series hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også live betting på MLB World Series. Hvis du gerne vil sætte et væddemål i realtid, skal du blot logge ind på din konto hos nye expekt, når kampe fra MLB World Series er i gang. Du kan spille live på MLB World Series på din computer, mobil eller tablet.

MLB World Series betting på mobilen

Hvis du befinder dig på farten, men gerne vil placere et væddemål på en MLB World Series-kamp, kan du nemt gøre det ved at logge ind på nye expekt via din mobiltelefon.

Spilleudvalget på MLB World Series og alle andre sportsgrene varierer ikke fra enhed til enhed, så du har adgang til det præcis samme spiludvalg, hvis du er logget ind på nye expekt via din mobil.

Sådan spilles MLB World Series

MLB World Series finder normalt sted i oktober og november, hvor de to bedste hold fra American League og National League står over for hinanden i en bedst af syv-serie. Serien kulminerer med den store World Series-finale, hvor mesterskabet afgøres.

Andre sportsgrene at spille på

Ud over odds på MLB World Series tilbyder nye expekt også spilmuligheder på en bred vifte af andre store sportsgrene som fodbold, tennis, basketball, cykling og meget andet. Uanset hvilken sport du foretrækker, kan du finde muligheder for betting på platformen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.