MLB betting - en del MLB odds at finde på nye expekt

MLB, der også er kendt som Major League Baseball, er den mest prestigefyldte baseball-liga i verden. I Danmark er baseball ikke så kendt en sportsgren, men i USA er den enorm, og på nye expekt kan du finde en del MLB odds, når sæsonen er tæt på at gå i gang, og mens den er i gang.

Du kan læse mere om nye expekts odds på MLB i den her guide.

MLB betting på nye expekt

Selvom MLB ikke er så populær i Danmark, så kan du finde en masse spilmuligheder på MLB hos nye expekt, og du kan læse mere om nogle af de mange odds længere nede i denne guide,.

Hvis du har lyst til at spille på MLB på nye expekt, skal du først og fremmest have en konto hos nye expekt, og sådan en kan du få, hvis du er mindst 18 år gammel, og du er bosiddende i Danmark.

Du kan finde MLB odds ved at gå til sportssiden på nye expekt. Når du er på sportssiden, skal du klikke på “Mere”, hvorefter en række sportsgrene kommer til syne. Da de står alfabetisk listet, kan du hurtigt finde baseball, og det er her, at du finder MLB odds.

MLB odds på nye expekt

Nye expekt tilbyder en masse odds på MLB, og du kan se nogle af dem nedenfor.

  • Kampodds: Der er odds på, hvilket hold der vinder kampen i MLB hos nye expekt. Det er meget almindeligt, at der er odds på vinderen af en kamp i enhver sportsgren.
  • Total antal Runs: Hos nye expekt kan du også få odds på antallet af runs i en MLB-kamp. En linje på runs i MLB kan være på over/under 10.
  • Flest træffere: Du kan også finde odds på, hvilket af holdene i en given MLB-kamp, der får flest træffere. Her er uafgjort også en mulighed at spille på.
  • Handicap: På mange sportsgrene kan du finde handicap odds, og her er MLB ingen undtagelse hos nye expekt.

Du kan finde en lang række andre MLB odds på nye expekt, og du vil formentlig ikke føle, at du mangler spilmuligheder på MLB.

MLB live betting på nye expekt

Hvis du kan lide live betting, er du nok også tilfreds med udvalget af MLB live betting, du finder hos denne platform.

Du kan finde de samme live betting odds på MLB, hvis du bruger din mobil til at være logget på nye expekt. Det vil sige, at du ikke behøver at sidde ved din computer, hvis du har lyst til at sætte et MLB live betting odds.

MLB betting odds på mobilen hos nye expekt

Som det står nævnt i afsnittet om live betting på nye expekt, kan du bruge din mobil til at spille på denne platform. Det er en brugervenlig mobilversion, som tilbyder det samme spiludvalg, som du kan finde på computerversionen af nye expekt.

Hvis du vælger at spille på nye expekt på enten mobilen, computeren eller tablet, skal du huske at spille med omtanke. Det er vigtigt, at du kun spiller for penge, som du har råd til at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.