Baseball odds - godt spiludvalg på baseball hos nye expekt

Baseball er bestemt ikke den mest sete og kendte sportsgren i Danmark, men det kan være, at du tidligere har hørt om den amerikanske MLB, hvilket står for Major League Baseball. Det er i hvert fald den bedste baseball liga i verden.

I USA er baseball en meget stor sportsgren og blandt de traditionelt set fire store sportsgrene fra USA, som også tæller basketball, amerikansk fodbold og ishockey.

På nye expekt kan du finde en del baseball odds, og i den her korte online baseball guide kan du læse om nogle af de odds på baseball, du vil kunne finde hos nye expekt.

Baseball betting på nye expekt

Du kan finde spiludvalget på baseball hos nye expekt i baseball-kategorien, som du finder via sportssiden på nye expekt. Baseball er måske ikke synlig fra start af, men hvis du klikker på “Mere”, vil du blive præsenteret for de resterende sportsgrene, som nye expekt har odds.

Da sportskategorierne står i alfabetisk rækkefølge, er det hurtigt og nemt at finde Baseball, og du behøver faktisk ikke engang at scrolle for at finde det. For at kunne spille på baseball hos nye expekt skal du opfylde et par kriterier. Du skal være mindst 18 år gammel, og du skal også være bosiddende i Danmark.

I det næste afsnit kan du læse om nogle af de odds på baseball, du kan opleve hos nye expekt.

Baseball odds på nye expekt

Du kan se nogle af de baseball spilmuligheder, som nye expekt har at byde på, herunder.

  • Vinder af turnering: Hvis der er en stor turnering i sigte, kan du godt forvente, at der er odds på, hvem der vinder den givne turnering hos baseball, hvis turneringen vel at mærke er stor nok.
  • Kampodds: Du finder også odds på kampens udfald i baseball hos nye expekt. At spille på en kampvinder er et af de mest normale spilmuligheder på en sportsgren.
  • Antal runs: Her kan du spille på antallet af runs i en baseball-kamp. En linje på dette kan fx være på over/under 8,5 antal runs i kampen.
  • Totaler for holdene: På nye expekt kan du også finde odds på antallet af runs fra de to hold, der møder hinanden.
  • Flest træffere: Det er også muligt at spille på, hvilket af holdene i en baseballkamp, der får flest træffere. Du kan spille på både hjemme- og udeholdet, og at de får lige mange træffere.

Der er flere spilmuligheder på baseball hos nye expekt end de her fem eksempler, og du finder dem som nævnt under baseball-kategorien på sportssiden.

MLB

Som skrevet i indledningen er den amerikanske MLB den største baseball-liga i verden, og ligaen består af hold fra både USA og Canada. Toronto Blue Jays er dog det eneste canadiske hold i MLB. På nye expekt er det uden tvivl MLB, du vil kunne forvente at se flest baseball odds på.

Spil på baseball med nye expekt velkomstbonus

Er du ny spiller på expekt, kan du benytte nye expekts velkomstbonus til baseball betting. Nye expekts bonus er kun tilgængelig for nye spillere, der ikke har en konto i forvejen. Du kan også bruge velkomstbonussen fra nye expekt til andre sportsgrene end baseball.

Baseball betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har også en god og brugervenlig mobilversion, som du kan benytte, hvis du ønsker muligheden for at spille, mens du er på farten.

Du får adgang til de samme baseball spilmuligheder på mobilen, som du gør, hvis du f.eks er logget ind hos nye expekt på din computer. Er du på farten, har du via nye expekts mobile platform mulighed for at placere et baseball bet.

Baseball live betting på nye expekt

Live betting er populært, og på nye expekt kan du også finde mange baseball live odds. På en MLB-kamp vil der typisk være flere spilmuligheder på live odds end på andre baseballkampe.

Du finder nye expekts live odds ude til venstre, hvor der står skrevet “Live nu”. Hvis der er baseball live odds tilgængelig, er det der, som du finder dem. Selvom udvalget på baseball live betting er godt på nye expekt, skal du ikke forvente at se tilnærmelsesvist lige så mange live odds på baseball, som du vil se på fodbold.

Live betting på baseball giver dig mulighed for at analysere kampen, mens den spilles, og det kan være, at du undervejs i kampen spotter et odds, du vurderer til at have værdi.

Spil ansvarligt

Om du spiller på baseball, volleyball, fodbold, bordtennis eller nogen som helst anden sport eller andet, er det vigtigt, at du husker det ansvarlige spil.

Hvis du har en konto hos nye expekt, kan du sætte indbetalingsgrænser op for dig selv, så du ikke sætter for mange penge ind og kan holde styr på dine vaner. Hvis du har spilproblemer, kan du udelukke dig selv fra at spille via ROFUS.nu, og du kan også få hjælp på Stopspillet.dk.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om baseball

Hvad er baseball?

Baseball er en populær holdsport, og det er især i USA, at det er en stor sportsgren. Baseball spilles med bold og bat, hvor to hold skiftes til at spille offense og defense. Reglerne i baseball er meget detaljerede, så hvis du gerne vil spille på baseball, er det en fordel, at du har sat dig godt ind i spillet på forhånd.

Kan man spille på baseball live?

Ja, du kan godt spille på baseball på live odds hos nye expekt. Det er især i MLB, du vil kunne finde baseball live odds på hos nye expekt.

Hvordan better jeg på baseball?

På nye expekt kan du bette på baseball, hvis du er minimum 18 år gammel og bosat i Danmark. Du better på baseball ved at finde baseball på sportssiden, og så vælger du den kamp, du gerne vil spille på og placerer en indsats på væddemålet.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.