nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 32. spillerunde i 3F Superliga

Nu venter sidste spillerunde i 3F Superligaen. En fantastisk sæson er dermed næsten nået til vejs ende, men der er stadig masser på spil i weekendens kampe. Ender guldet i Brøndby eller i Midtjylland? Hvem tager bronzen? Og bliver det OB eller Lyngby som skal en tur ned i landets næstbedste række?

Det blev til fem korrekte forudsigelser i sidste runde, og her kommer seks spiltips til den afsluttende runde i årets 3F Superliga.

Lørdag 25. maj kl. 15:00: Randers- Vejle

Hvem skulle have troet, at Vejle inden sidste spillerunde ville have muligheden for at tage den øverste plads i nedrykningsspillet. Det er dog status inden kampene lørdag, hvor en Vejle-sejr og et pointtab til Viborg, vil give Vejle den vigtige syvendeplads, som kan give adgang til Europa. Der venter dog ikke nogen nem kamp i Randers. Kronjyderne har nemlig taget 9 sejre i de sidste 13 indbyrdes opgør, mens de resterende fire kampe er endt uafgjort. Vi forventer en underholdende kamp i Randers, hvor begge mandskaber formentlig vil spille frit og jagte sejren. Begge hold er kommet på tavlen i tre af de sidste fire indbyrdes opgør.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.64

Lørdag 25. maj kl. 15:00: Viborg - OB

Så venter skæbnedagen for OB, hvor kun en sejr kan redde dem fra nedrykning. Fynboerne har endelig fundet formen efter et mareridtsagtigt 2024, og inden kampen i domkirkebyen har Søren Kraghs tropper hentet seks point i de sidste to kampe. Der venter dog ikke nogen walkover i Viborg, da hjemmeholdet formentlig har brug for en sejr for at være i spil til syvendepladsen. OB har statistikken på deres side, da Viborg ikke har vundet en Superliga-kamp på hjemmebane mod ‘de striwede’ siden 2004. Tingene er dog ikke som de plejer at være i OB, og vi forventer et nyt kollaps og dermed nedrykning for den fynske traditionsklub.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.00

Lørdag 25. maj kl. 15:00: Hvidovre - Lyngby

Lyngby har fået tildelt nogle ekstra tilskuerpladser til denne afgørende kamp, så i alt 2.600 udebanefans vil være til stede, når de Kongeblå formentlig sikrer sig endnu en sæson i Superligaen. Lyngby har blot brug for et enkelt point for overlevelse, men mod et allerede nedrykket Hvidovre-hold har David Nielsens mandskab alle muligheder for at tage alle tre point. Det endte med en 1-0-sejr til gæsterne sidst de to hold mødtes på Hvidovre Stadion, og motivationen bør blive udslagsgivende i dette opgør.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.05

Søndag 26. maj kl. 17:00: Brøndby - AGF

Sikke en kamp der venter på Brøndby Stadion. Hjemmeholdet kan med en sejr sikre sig deres første mesterskab siden 2021, og deres blot andet i de sidste 20 år. På papiret kunne Brøndby ikke have ønsket sig en bedre modstander. Brøndby har ikke tabt hjemme til århusianerne i næsten fem år, og de blågule har vundet to af de sidste tre hjemmekampe mod AGF. Men AGF viste i midtugen, at de på dagen kan slå alle, da det blev til en 3-2 sejr over FCK. Kan AGF spolere mesterskabsfesten i Brøndby?

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.63

Søndag 26. maj kl. 17:00: FCK - FCN

Både FCK og FCN havde for et par uger siden formentlig håbet på, at denne kamp skulle afgøre mesterskabet. Nu er situationen som bekendt en anden, og det er i stedet bronzemedaljerne, som er på højkant i dette opgør. FCK kan nøjes med uafgjort, men hjemmeholdet vil uden tvivl gerne give fansene i Parken en god afslutning på et ellers skuffende forår. I seks af de syv sidste indbyrdes kampe er begge mandskaber kommet på måltavlen, og mon ikke også det bliver tilfældet denne sene søndag eftermiddag?

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.52

Søndag 26. maj kl. 17:00: FCM - Silkeborg

FC Midtjylland var ved at lave et uforglemmeligt comeback mod FCN i sidste runde. I sidste ende måtte ulvene dog nøjes et enkelt point efter at have vendt 0-3 til 3-3. Dermed har FCM brug for et Brøndby-pointtab, samtidig med at man selv tager tre point, hvis mesterskabsdrømmen skal indfries. FC Midtjylland bør have gode muligheder for at løse deres egen del af denne kabale mod et Silkeborg-hold, som ikke har scoret i deres sidste to besøg på MCH Arena. Hjemmeholdets angriber Franculino havde bolden i nettet hele tre gange mod FCN, to af gangene var han dog i en offside-position. Det 19-årige stortalent kommer dog frem til masser af chancer, og vi tror han igen finder vej til netmaskerne.

Expekt tipper: Franculino scorer til odds 1.85
Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.