nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 31. spillerunde i 3F Superliga

Nu er der kun to spillerunder tilbage i 3F Superligaen, men der er stadig masser af spænding i både guld- og nedrykningskampen! Fem kampe venter 2. Pinsedag, mens tirsdag aften byder på braget mellem AGF - FCK. Hvem skal du spille på?

Søndag 19. maj kl. 14:00 OB - Randers

15 kampe har OB spillet uden at vinde på hjemmebane i denne sæson. Nu venter sæsonens sidste hjemmekamp, hvor kun tre point tæller for ‘de striwede’ i jagten på Superliga-overlevelse. Fynboerne hentede en sjælden succesoplevelse i torsdags, da de tog en sejr mod Hvidovre. Der venter formentlig en sværere udfordring, når nedrykningsspillets tophold, Randers, kommer til Odense pinsedag. Kan OB lave det største mirakel siden Madrid og undgå nedrykningen?

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.65

Mandag 20. maj kl. 14:00 Lyngby - Viborg

Lyngby tabte en tæt kamp i Vejle, og dermed er David Nielsens tropper stadig en del af nedrykningskampen. Lyngby har tre point ned til OB, så en sejr mod Viborg vil næsten være garanti for endnu en sæson i Superligaen. Lyngby har vundet tre af de sidste fire hjemmekampe mod Viborg, og vi tror, at der venter en fest for hjemmeholdet søndag eftermiddag.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.80

Mandag 30. maj kl. 14:00 Vejle - Hvidovre

Vejle hentede en utrolig vigtig sejr over Lyngby i sidste runde, og dermed er der lagt op til fest i Nørreskoven, da de med en ny sejr kan sikre overlevelse i Superligaen. De kunne ikke ønske sig en bedre modstander til denne anledning, da allerede nedrykkede Hvidovre er mandagens modstander. Vejle vandt 3-1, da de to hold sidste mødte hinanden i Vejle, og mon ikke der igen venter tre point til hjemmeholdet?

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.60

Mandag 30. maj kl. 16:00 Silkeborg - Brøndby

Brøndby har stadig mesteskabsdrømme efter, at FCN blev besejret i sidste spillerunde. Nu venter en tur til Silkeborg, som Brøndby har vundet over i tre af deres sidste fire indbyrdes møder. De danske pokalvindere har genfundet noget af efterårets form efter et meget sløvt forår, men gæsterne bør have en smule mere kvalitet og motivation end Silkeborg.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.65

Mandag 30. maj kl. 18:00 FCN - FCM

FC Midtjylland hentede en potentielt mesterskabsafgørende sejr over FCK i midtugen, og de kan med en sejr mod FCN tage et stort skridt mod guldet. FCN har formentlig udspillet deres chance for at nå helt til tops efter nederlaget til Brøndby, men hjemmeholdet kan på deres dage drive gæk med alle. Kan FCM stå for presset?

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.55

Tirsdag 31. maj kl. 19:00 AGF -FCK

FCK tabte formentlig mesterskabet i det dramatiske 1-2-nederlag til FCM. Nu venter en kamp mod et AGF-hold, som ikke kan vente på at få sæsonen afsluttet. Der er scoret 17 mål i de to holds sidste fire indbyrdes kampe. Venter en ny målfest i Århus?

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.85


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.