nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 29. spillerunde i 3F Superliga

Denne sæson i 3F Superligaen bliver bare ved med at overraske. Med kun fire spillerunder tilbage har hele fire hold mulighed for at tage guldet, mens traditionsrige OB er i overhængende risiko for at rykke ud af landets bedste række for første gang siden 1998. Bliv klogere på rundens kampe! Det blev til fem rigtige spiltips i sidste uge, se vores seks anbefalinger til denne uge!

Fredag 10. maj kl. 19:00 OB - Lyngby

14 kampe. Tre uafgjorte og 11 nederlag. Det er status for OB’s resultater på hjemmebane i denne sæson. Nu venter sæsonens måske vigtigste hjemmekamp, når der fredag aften fløjtes op til en ægte bundgyser mod David Nielsens Lyngby-mandskab. Det er endt uafgjort de sidste to gange de to klubber er mødtes. Begge hold har dog uden tvivl set denne kamp som en god mulighed for at hente tre point, og vi tror at krisen fortsætter i Odense.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 3.70

Søndag 12. maj kl. 14:00 Randers - Hvidovre

Efter nederlaget i sidste runde, er Hvidovre så godt som sikre på nedrykning. Modsat har Randers stadig gode muligheder for at tage den øverste plads i kvalifikationsspillet. Randers har vundet 3-1 i de sidste to indbyrdes kampe, og vi forventer, at kronjyderne, som har mest at spille for, tager endnu en sejr mod bundholdet.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.47

Søndag 12. maj kl. 14:00 Viborg - Vejle

Vejle hentede tre livsvigtige point, da de besejrede OB i sidste runde. Dermed er Vejle nu endelig at finde på den rigtige side af nedrykningsstregen. Det må give et stort boost inden denne svære udekamp i Viborg. Det er endt uafgjort i fire af de sidste fem kampe mellem disse hold, og vi tror på endnu en pointdeler denne gang.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.70

Søndag 12. maj kl. 16:00 Brøndby - FCK

Sikke en guldkamp denne sæson har budt på. For et par uger siden lignede det, at Brøndby ville trække fra i toppen, men nu er der blot et point mellem de tre øverste hold. FCK har vundet de sidste to gange, de har besøgt Brøndby Stadion. Det er næsten umuligt at forudsige vinderen, men vi forventer masser af mål i dette opgør.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.66

Søndag 12. maj kl. 18:00 FCM - AGF

Sikke en fuser pokalfinalen endte med at blive for AGF og deres mange tilrejsende fans. Nu skal sæsonen formentlig bare overstås for ‘de hviie’, som ikke har meget at spille for i de resterende kampe. Søndagens modstander fra FCM har dog stadig masser på spil, da de kan overtage førstepladsen i denne runde, hvis de selv vinder, mens det ender uafgjort i Brøndby. FCM har vundet tre af de sidste fire kampe mod AGF, og mon ikke der venter tre nye point i Herning. Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.46

Søndag 12. maj kl. 20:00 FCN - Silkeborg

Silkeborg-spillerne har formentlig stadig masser af tømmermænd efter torsdagens store pokaltriumf. Tømmermænd og en tur til Farum er næppe den bedste cocktail for et godt resultat, da FCN er blandt Superligaens mest formstærke mandskaber. FCN har scoret 17 mål i slutspillets seks kampe, og vi kan ikke forestille os andet end tre point til hjemmeholdet.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.34


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.