nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 28. spillerunde i 3F Superliga

Der er topkamp i 3F Superligaen, når Brøndby skal en tur til Midtjylland i søndagens helt store kamp. I bunden er der gyser i Nørreskoven, når formsvage OB kommer på besøg. Hvem tror du på til denne runde?

Fredag 3. maj kl. 19:00 AGF - FCN

FC Nordsjælland er måske Superligaens bedst spillende hold netop nu, og de har blot to point op til FCK og FCM i tabellen. Fredag aften venter en udekamp i Århus mod et AGF-hold, som mest af alt venter på den store pokalfinale i næste uge. AGF har ikke vundet på eget græs mod FCN siden 2021, og det endte med en knusende 7-2-sejr til FCN, da de to hold mødtes i Farum i april måned. Vi forventer, at FCN fortsætter de gode takter i jagten på medaljer.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.71

Søndag 5. maj kl. 14:00 Hvidovre - Viborg

Hvidovre hentede en flot sejr i Odense i sidste uge, og dermed har de stadig et teoretisk håb om overlevelse. Kravet er dog tre point mod Viborg, som kæmper med Randers i toppen af kvalifikationsspillet. Der er scoret fire mål i begge de sidste to indbyrdes kampe, og vi tror på masser af mål igen.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.73

Søndag 5. maj kl. 14:00 Lyngby - Randers

Lyngby hænger stadig fast i bunden - kun to point foran Vejle, som ligger under nedrykningsstregen. Nu venter en hjemmekamp mod storspillende Randers, som er ubesejret i slutspillet. Randers vandt 6-2, da de to hold mødte hinanden tilbage i marts måned, men vi forventer at David Nielsen har sat Lyngby bedre op denne gang, og at de kongeblå snupper mindst et point.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X på 1X2-markedet til odds 1.79

Søndag 5. maj kl. 16:00 Silkeborg - FCK

Silkeborg fik endelig en succesoplevelse i Superligaen, da de knuste FC Midtjylland med hele 3-0 i sidste uge. Nu venter en ny stor kamp i søhøjlandet, når de danske mestre kigger forbi. Silkeborg har formentlig et øje på næste uges pokalfinale, og det tror vi, at FCK udnytter til at tage tre point mod et Silkeborg-hold, som ikke har scoret i deres sidste to kampe mod FCK.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.55

Søndag 5. maj kl. 18:00 FCM - Brøndby

Der er topkamp i Herning, når førerholdet Brøndby kommer til byen. De blå-gule vandt 2-1 i holdenes sidste indbyrdes kamp, og hvis Brøndby henter en ny sejr vil det formentlig betyde farvel til FCM’s mesterskabsdrømme. FCM har faktisk tabt deres sidste fire kampe mod søndagens modstander, men vi tror de stopper stimen af nederlag med en sejr i den vigtige topkamp.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.50

Mandag 6. maj kl. 19:00 Vejle - OB

OB har gang i en mareridtssæson, og fynboerne er nu i stor risiko for at skulle en tur ned i 1. division. Mandagens modstander fra Vejle kan med en sejr nemlig gå forbi fynboerne i tabellen. Paradoksalt nok har OB været fremragende på udebane i denne sæson, hvor man blot har tabt to af 13 kampe. Vi tror dog, at den store uro, som præger den fynske klub, vil give hjemmeholdet overhånden.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.60


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.