nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 27. spillerunde i 3F Superliga

Vi går nu ind i 27. spillerunde og intet er afgjort endnu. Brøndby har 3 points forspring i toppen af mesterskabsgruppen, men skal op mod stærke FC Nordsjælland. I nedrykningsgruppen tager Viborg mod Randers. Begge hold har 33 point, så der bliver med garanti kæmpet til sidste fløjt.

Fredag 26. april kl. 19:00 Lyngby - Vejle

Begge hold tabte i sidste spillerunde, så de er tørstige efter point! I tabellen er det kun 2 point, der adskiller de to hold, så det kan blive et tæt opgør. 4 ud af de seneste 5 indbyrdes opgør er endt uafgjort, og det kan meget nemt ske igen. David Nielsens trupper burde dog kunne drage fordel af hjemmebanen, så vi tror på en sejr til Lyngby.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.25

Søndag 28. april kl. 14:00 OB - Hvidovre

Det bliver en svær opgave for Hvidovre, når de skal en tur til Odense. OB fik uafgjort i sidste runde mod Randers, hvorimod det lykkedes Hvidovre at få point mod Vejle. OB må være favoritten til dette opgør, og derfor tror vi også på, at de 3 point går til de stribede fra Fyn.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.70

Søndag 28. april kl. 14:00 Viborg - Randers

Da de to hold mødtes sidste tilbage i marts, blev det til en overbevisende 3-0 sejr til de grønne fra Viborg! Lige nu har de begge 33 point, og der er Conference League play off kampe på spil, så alle point gælder. Randers spillede uafgjort med OB i sidste spillerunde, hvorimod Viborg kommer med en sejr over Lyngby i bagagen. Vi tror dog de deler i porten og at det ender uafgjort denne gang.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 3.40

Søndag 24. april kl. 16:00 FCN - Brøndby

Hvis der er ét hold der virkelig har fundet formen, så må det være FC Nordsjælland! Efter en imponerende 7-2 sejr over AGF, har de for alvor vist, at de bestemt ikke skal afskrives i mesterskabsslutspillet. Nu skal de op mod topholdet fra vestegnen, så det kan slå gnister! Når disse to hold mødes, er det som regel en målrig affære, og det tror vi også det bliver denne gang.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.68

Søndag 21. april kl. 18:00 FCK - AGF

Efter sidste rundes lussing på hele 7-2 mod FCN, bliver det meget svært for “de hviie” fra Fredensvang at finde selvtilliden og troen på at de kan få point med fra Parken. Det endte dog med en AGF sejr sidst da de var på besøg hos FCK, men vi tror ikke det kommer til at ske denne gang. FCK er favoritten til at få fuldt udbytte og derfor tipper vi en klar og overbevisende hjemmebanesejr.

Expekt tipper: FCK scorer over 2.5 mål til odds 3.05

Mandag 29. april kl. 19:00 Silkeborg - FCM

Slaget om Midtjylland! Sidste kamp i denne spillerunde er mandagens opgør mellem de midtjyske rivaler: Silkeborg og FC Midtjylland. Da de to hold mødtes i november, blev det til en 1-4 sejr til FCM, og de er bestemt også vores favorit til at tage sejren i dette opgør. De er kun 3 point efter Brøndby, så det er vigtigt for dem ikke at snuble nu. Vi tror de kan løfte denne opgave og at de får en sejr med sig fra Jysk Park.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.80


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.