nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 26. spillerunde i 3F Superliga

Spændingen er bestemt ikke blevet mindre efter sidste rundes resultater i 3F Superligaen. Inden 26. spillerunde er der således helt tæt i toppen inden braget mellem Brøndby og FCM, mens kun to point adskiller OB, Lyngby og Vejle i kampen om at undgå nedrykning sammen med Hvidovre.

Fredag 19. april kl. 19:00 Randers - OB

Randers har vundet samtlige tre kampe i nedrykningsspillet, og dermed er kronjyderne allerede nu så godt som sikre på en ny sæson i Superligaen, da de lige nu har ni point ned til Vejle. Det samme kan man ikke sige om fredagens modstander, OB, som blot har hentet et enkelt point i deres tre kampe i slutspillet. Fynboernes spil har heller ikke imponeret, så det er svært at se gæsterne hente en sejr mod de flyvende randusianere.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.80

Søndag 21. april kl. 14:00 Hvidovre - Vejle

Der venter en ægte bundgyser i Hvidovre, når Vejle gæster vestegnen søndag eftermiddag. Hjemmeholdets egne chancer for overlevelse er så godt som væk, men Per Frandsens tropper overgiver sig aldrig uden kamp, så det bliver bestemt ikke nogen walkover for det prøvede Vejle-mandskab. Vejle har hentet fire point i de to hidtidige indbyrdes opgør denne sæson, og udeholdet har også set bedre ud, som sæsonen er skredet frem. Vi forventer derfor en tæt kamp, som dog vipper til Vejles fordel.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.20

Søndag 21. april kl. 14:00 Viborg - Lyngby

Det har bestemt ikke været en drømmestart, som David Nielsen har fået i sit comeback som Lyngby-træner. Blot en enkelt sejr i fem kampe er udbyttet, og de kongeblå er stadig en hovedaktør i den dramatiske nedrykningskamp. Søndagens modstander Viborg har formentlig skrabet nok point sammen til, at de ikke skal frygte en nedrykning, men hjemmeholdet har faktisk kun vundet en af deres sidste seks kampe mod Lyngby. Det er endt uafgjort i Lyngbys sidste to kampe, og gæsterne vil formentlig være tilfredse med et enkelt point i Viborg.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 3.75

Søndag 21. april kl. 16:00 FCK - Silkeborg

FC København hentede en sen udligning i Herning, og sikrede dermed et utroligt vigtigt point i sidste runde. Dermed er de københavnske løver stadig blot seks point efter Brøndby og FC Midtjylland. Søndag venter en must-win kamp i Parken mod Silkeborg, som stadig ikke har vundet en Superliga-kamp i 2024. Kent Nielsens tropper har blot vundet én gang i deres sidste 17 besøg i Parken. FCK har ikke vundet i mesterskabsspillet endnu, men mon ikke der venter tre point søndag eftermiddag?

Expekt tipper: FCK scorer over 2.5 mål til odds 2.10

Søndag 21. april kl. 18:00 Brøndby - FCM

Der venter en vaskeægte topkamp, når Brøndby tager imod FC Midtjylland søndag aften. Begge mandskaber har 52 point, og kun en bedre målscore betyder, at det er Brøndby, som topper tabellen. Hjemmeholdet har dog skuffende kun hentet to point i de sidste to kampe, og efterårets store stjerne Nicolai Vallys har stadig sin første scoring i 2024 til gode. Brøndby har dog vundet 1-0 de sidste tre gange, at de har spillet mod ulvene, så der venter dermed formentlig en tæt affære på Brøndby Stadion.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 3.60

Mandag 22. april kl. 19:00 FCN - AGF

Superliga-runden sluttes af i Farum, når FC Nordsjælland får besøg af AGF, som lige nu har otte point op til medaljepladserne. Det er endt uafgjort fire af de sidste fem gange de to hold er mødtes på denne bane. FCN har dog generelt været godt spillende på hjemmebane denne sæson, og har kun tabt en kamp på eget græs. Aarhusianerne har dog tilsvarende også kun tabt en enkelt kamp på udebane, så vi forventer en jævnbyrdig og målfattig kamp.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 4.20


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.