nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 25. spillerunde i 3F Superliga

Der er heldigvis stadig masser af spænding om både guld, medaljer og nedrykningspladser i 3F Superligaen, hvor det denne weekend gælder 3. runde i slutspillet. Der venter store brag som AGF - Brøndby og FC Midtjylland - FC København.

Fredag 12. april kl. 19:00 OB - Viborg

Viborg har vundet deres sidste to kampe i Odense, og hvis de også vinder fredag er det første gang i Superligaens historie, at Viborg vinder tre kampe i træk i den fynske by. Chancerne er bestemt til stede for de jyske gæster, for OB har nu ikke vundet i 12 hjemmebanekampe denne sæson. Fynboerne er end ikke kommet på måltavlen i deres sidste tre kampe, og hvis de heller ikke finder vej til netmaskerne fredag aften, vil det være første gang siden 2016, at de ikke har scoret i fire kampe i streg. Statistisk er der altså ikke meget, der peger på en OB-sejr, men til odds 2.30 finder vi stadig værdi i en hjemmesejr til OB. Viborg har trods alt været forfærdelige på udebane, og blot hentet 1 sejr ud af 12 mulige på fremmed græs.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.30

Søndag 14. april kl. 14:00 Lyngby - Hvidovre

Lyngby måtte nøjes med 0-0 efter en våd affære mod OB i sidste uge på en bane, der mindede mere om en festivalplæne end en spillebane i Superligaen. Nu venter en ‘must win’ for David Nielsen og hans spillere, når bundproppen Hvidovre gæster Lyngby søndag eftermiddag. Hjemmeholdet vil også være ude efter revanche, efter de for en måneds tid siden overraskende tabte med 2-4 i de to klubbers sidste indbyrdes opgør. Til odds 1.80 virker et spil på en Lyngby-sejr helt oplagt.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.80

Søndag 14. april kl. 14:00 Vejle - Randers

Vejle Boldklub har blot vundet en af deres 14 sidste kampe mod søndagens modstander fra Randers. Oveni det kommer kronjyderne ind til kampen fyldt med selvtillid efter to sejre og ni scorede mål i deres to første kampe i slutspillet. Randers er inden kampen seks point foran Vejle, og dermed kan udeholdet med en ny sejr så godt som sikre sig endnu en sæson i landets bedste række. Randers’ nye angriber Mohammed Fuseini har scoret fem mål i de to kampe, og han kan blive den første spiller i Superligaen siden Robert Skov til at score seks mål på max tre kampe.

Expekt tipper: Mohammed Fuseini scorer i kampen til odds 4.10

Søndag 14. april kl. 16:00 AGF - Brøndby

Brøndby missede en gylden mulighed for at trække fra i toppen, da de måtte nøjes med et point hjemme mod Silkeborg i sidste runde. Dermed er de kun i top af ligaen takket være en bedre målscore end FCM på andenpladsen. Pointtabet mod Silkeborg betyder, at kravet er tre point i Århus for at bibeholde det momentum, som Brøndby har skabt i foråret. Heldigvis for gæsterne har AGF haft en sen torsdags-kamp i pokalturneringen, og dermed bør gæsterne være en smule friskere end århusianerne. Dermed tror vi, at Brøndby for 12. gang i træk ikke taber en indbyrdes kamp mod AGF.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.20

Søndag 14. april kl. 18:00 FCM - FCK

FC København har fået den værst tænkelige start på mesterskabsspillet efter nederlag til både Brøndby og FC Nordsjælland. Nu venter en ny svær udfordring, når de københavnske løver skal en tur til den jyske hede. Hvis FCK taber endnu en gang, vil det være første gang i knap fire år, at de taber tre på stribe. FCM har desuden holdt FCK fra at score i deres sidste to indbyrdes kampe. Vi forventer en tæt affære i en kamp, som begge hold vil gøre alt for at undgå at tabe.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 3.50

Mandag 15. april kl. 19:00 Silkeborg - FCN

Silkeborg hentede endelig et point i sidste runde, endda mod Brøndby, efter de ellers havde tabt deres forudgående fem udekampe. Nu venter en hjemmekamp mod de bronze-jagtende gæster fra FCN, som blev sendt ud af pokalturneringen i midtugen. Dermed er kravet til FCN en plads i top-3, hvis de skal spille i Europa næste sæson. Hvis dette er ambitionen kræver det uden tvivl tre point mod mesterskabsspillets svageste hold. Vi forventer derfor en åben og underholdende affære, hvor begge mandskaber vil gå efter sejren.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.66


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.