nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 22. spillerunde i 3F Superliga

OB møder FCK, hvor fynboerne stadig har en teoretisk omend spinkel chance for at sikre sig en plads i top 6. Brøndby tager imod Silkeborg, som har haft et elendigt forår, mens Hvidovre skal på en svær opgave i Århus.

Søndag 17. marts kl. 17:00 OB - FCK

Det er egentlig gået meget godt for OB i denne sæson, bare de ikke har spillet på Fyn. Desværre for OB spilles halvdelen af kampene jo hjemme i Odense, hvor man utroligt nok ikke har vundet en eneste af de hidtil ti hjemmekampe. Kun FCM og Brøndby har hentet flere point på udebane end Søren Kraghs spillere, men på hjemmebane har kun Hvidovre hentet færre point end fynboerne. Sidste hjemmekamp for OB inden slutspillet er mod de forsvarende danske mestre. Det kan derfor virke som ‘Mission Impossible’, men ‘de stribede’ har faktisk vundet to af deres sidste tre hjemmekampe mod FCK. Vi tror på en underholdende kamp i Odense, hvor tilskuerne formentlig får masser af mål for pengene.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.73

Søndag 17. marts kl. 17:00 AGF - Hvidovre

Hvidovre har blot hentet to sejre i denne sæson, men de to sejre er faktisk kommet i deres sidste tre udekampe. Derfor bliver det næppe nogen walkover for hjemmeholdet, som dog er store favoritter på papiret. AGF har i gennemsnit blot lukket et mål ind pr. kamp, og selvom Hvidovre for et par uger siden scorede fire gange i Lyngby, tror vi at de får svært ved at finde netmaskerne denne gang.

Expekt tipper: Hvidovre under 0.5 mål til odds 1.85

Søndag 17. marts kl. 17:00 Brøndby - Silkeborg

Brøndby har en forrygende hjemmebanestatistik mod søndagens modstander fra Silkeborg. I de sidste 12 kampe på Brøndby Stadion er det blevet til ni hjemmesejre og tre uafgjorte. Motivationen efter tre point må også være helt i top hos Vallys & Co. som er helt med i kampen om mesterskabet. Silkeborg kommer uden selvtillid, efter man har tabt seks kampe i streg. Det er svært at se dem vende stimen mod et sprudlende Brøndby-hold.

Expekt tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 1.63

Søndag 17. marts kl. 17:00 FCM - Vejle

Vejle har ikke vundet i deres sidste 16 Superliga-kampe mod FCM, hvor man blot har hentet i alt fem point. FCM kan med en sejr sikre sig førstepladsen inden mesterskabsslutspillet. For Vejle kan hvert point vise sig afgørende i den tætte bundstrid. De midtjyske ulve har dog blot indkasseret syv mål i ti hjemmekampe, og Vejle har derfor brug for både held og taktisk snilde, hvis de skal gøre sig håb om at tage point med hjem fra Herning.

Expekt tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 1.50

Søndag 17. marts kl. 17:00 FCN - Randers

FCN har genfundet den gode form, som de viste i starten af sæsonen. Holdet fra Farum har således vundet tre af deres fire kampe i 2024, og med en sejr vil de stadig være i spil til at kæmpe med om medaljer. Modstanderne fra Randers har tre point ned til Vejle under stregen, men kronjyderne har kun vundet én gang i deres sidste 25 besøg i Farum.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.71

Søndag 17. marts kl. 17:00 Lyngby - Viborg

David Nielsen fik ikke den start, han havde drømt om, da Lyngby fik en ordentlig lussing i Parken i sidste weekend. Nu gælder det dog en kamp mod en mere overkommelig modstander, når nedrykningsrivalerne fra Viborg kommer på besøg. En af David Nielsens helt store kvaliteter som træner er hans egenskab som en forrygende motivator, og mon ikke de kongeblå kommer blæsende ud til hjemmekampen?

Expekt tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 2.75


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.