nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 21. spillerunde i 3F Superliga

Nye expekt er klar med tips til grundspillets næstsidste spillerunde. Der er meget på spil i både toppen og bunden af tabellen, hvor mange klubber stadig er i reel nedrykningsfare. Find masser af odds på kampene i Superligaens 21. spillerunde hos nye expekt.

Fredag 8. marts kl. 19:00 Hvidovre - FCN

Hvidovre hentede en forrygende 4-2-sejr i Lyngby, efter man ellers var nede med 0-2. Dermed hentede vestegnsklubben deres anden Superliga-sejr, og med tre point fredag aften kan de mindske afstanden op til Lyngby på den rigtige side af nedrykningsstregen til blot seks point. Per Frandsens mandskab hentede i efteråret et overraskende point i Farum på trods af FCN’s 23 målforsøg, men det er svært at se, at det skal ende uden mål endnu en gang.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.78

Søndag 10. marts kl. 14:00 Silkeborg - AGF

Silkeborg kan med en sejr hjemme mod lokalrivalerne fra AGF sikre sig en plads i top-seks sammen med ‘de hviee’, som allerede i sidste runde fuldførte den mission. Det er endt uafgjort tre af de fire sidste gange de to hold har dystet, men vi tror, at Silkeborg henter tre point på hjemmebane og endegyldigt sikre sig en plads i mesterskabsslutspillet.

Expekt tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 2.60

Søndag 10. marts kl. 14:00 Vejle - OB

OB’s Søren Krogh lod frustrationerne komme til fuldt udtryk, da fynboerne missede sejren i overtiden, da AGF stjal det ene point. Det betyder, at OB stadig er i direkte fare for at rykke ned, og hvis de taber i Vejle, vil oprykkerne faktisk gå forbi OB i tabellen. OB har kun tabt to kampe på udebane i denne sæson, og vi tror på en nervepirrende pointdeling i Vejle

Expekt tipper: x på 1x2-markedet til odds 3.25

Søndag 10. marts kl. 16:00 FCK - Lyngby

FCK tabte i sidste ende blot med 2-6 samlet til Manchester City, men kampene i Europa viste at der var klasseforskel mellem de to hold. Klasseforskel burde der også være i Parken, når kriseramte Lyngby kommer forbi. David Nielsen vil dog utvivlsomt have fyret op for sine spillere, og til odds 6, kan et spil på uafgjort bestemt være en overvejelse værd.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 6.00

Søndag 10. marts kl. 18:00 Viborg - Brøndby

Brøndby dummede sig i sidste weekend, hvor man blot hentede et enkelt point mod Vejle. Det betyder, at FCM nu er to point foran i tabellen, og dermed er kravet tre point i Viborg, så man i hvert fald for en stund kan overtage pladsen øverst i 3F Superligaen. Viborg spillede en af sæsonens bedste kampe, da man søndag på overbevisende facon besejrede Randers med 3-0. Nicolai Vallys har stået for fem mål og tre oplæg på udebane i denne sæson, og vi tror at hans kreativitet kan splitte Viborg-defensiven og sikre tre point til Brøndby.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.05

Mandag 11. marts kl. 19:00 Randers - FCM

FC Midtjylland har kun tabt en af deres 34 sidste kampe mod Randers, og de midtjyske ulve har faktisk hentet 25 point i deres sidste 10 Superliga-kampe. Dermed venter der en svær opgave for Randers, som kun har vundet 3 hjemmekampe i denne sæson. Vi tror, at FCM henter en sikker sejr og spiller sig tættere på guldet.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.92


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.