nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 20. spillerunde i 3F Superliga

3F Superligaen er startet med masser af dramatik i de to første runder efter vinterpausen. Sidste runde bød på en sejr til FCM på trods af to udvisninger i Århus, ligesom Viborg scorede dybt inde i overtiden og snød Hvidovre for en utrolig vigtig sejr i bunden.

Fredag 1. marts kl. 19:00 FC Midtjylland - FCK

Der venter et stort brag i Herning fredag aften, når FCM tager imod FCK. Det er ualmindeligt tæt i toppen af 3F Superligaen, og kun ét point adskiller Brøndby fra FCM og FCK. FC Midtjylland har hentet to sejre og to uafgjorte i de sidste fire indbyrdes Superliga-møder. Vi tror, at ulvene har så meget momentum fra sejren over AGF, at de også tager mindst et point fredag aften.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.60

Søndag 3. marts kl. 14:00 Lyngby - Hvidovre

Hvidovre må græmme sig over afslutningen i sidste kamp mod Viborg, hvor man til allersidst gik glip af sejren. Dermed ligner det nu en tæt på umulig opgave for oprykkerne at klare frisag i Superligaen. Vi tror, at Lyngby henter tre point og slukker håbet for Per Frandsens tropper.

Expekt tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 1.60

Søndag 3. marts kl. 14:00 Viborg - Randers

Viborg var få minutter fra den helt store nedtur i Hvidovre, men hentede til sidst et vigtigt point i den tætte bundkamp. Blot fire point adskiller Randers på 7. pladsen fra Vejle, som ligger under nedrykningsstregen. Viborg ligger pointmæssigt midt imellem de to hold, og kan altså med en sejr rykke forbi Randers i tabellen. Vi tror på en pointdeling i Viborg

Expekt tipper: x på 1x2-markedet til odds 3.65

Søndag 3. marts kl. 16:00 Brøndby - Vejle

Brøndby har imponeret stort efter vinterpausen og senest slog de på overbevisende facon OB med 3-0. Nu venter Vejle, som tog tre livsvigtige point mod Silkeborg senest. Med en Nicolai Vallys i sit livs form, er det dog svært at se Vejle tage point med hjem over broen.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.83

Søndag 3. marts kl. 18:00 AGF - OB

Mundvigene vender uden tvivl stadig ned af i smilets by efter det chokerende nederlag til FCM, på trods af at være to mand i overtal de sidste femten minutter. AGF får dog en oplagt mulighed for at komme tilbage på sporet, når nedrykningskandidaterne fra OB kommer på besøg.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.85

Mandag 4. marts kl. 19:00 FCN - Silkeborg

FCN og Silkeborg tabte begge i sidste uge, og medaljedrømmene må begge steder være tæt på at være slukket. Det er blevet til mindst to mål de sidste 11 gange, de to klubber har mødt hinanden, og vi tror, at begge hold kommer på tavlen mandag aften.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.66


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.