nye expekt Blog

Nye expekts optakt til 18. spillerunde i 3F Superliga

Brøndby og FC Midtjylland mødes i den store topkamp denne runde, mens Viborg og OB åbner runden med en vigtig kamp i kampen for overlevelse fredag aften.

Fredag 16. februar kl. 19:00 Viborg - OB

Viborg og OB var to af de mest skuffende mandskaber i efterårssæsonen, og begge hold kan med et nederlag i denne kamp for alvor blive suget ind i nedrykningskampen. Viborgs nye permanente cheftræner Jakob Poulsen står over OB’s Søren Krogh, som overtog efter Andreas Alms afgang sidste år. Dette er en kamp, som begge hold uden tvivl vil gøre alt for at undgå at tabe, og det kan give en forsigtig affære i forårets første kamp. De sidste tre indbyrdes kampe på Viborg Stadion er endt i en pointdeling, og vi forventer endnu en uafgjort kamp fredag aften.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 3.60

Søndag 18. februar kl. 14:00 FC Nordsjælland - Lyngby

Derby i Farum, når de kongeblå fra Lyngby kommer på besøg. I de sidste ti kampe mellem de to hold, har begge mandskaber scoret i ni af dem, og dermed er der mål i luften denne søndag. Lyngby ledes nu også af norske Magne Hoseth, som uden tvivl er opsat på at se en god præstation. Vi tror da også, at begge hold kommer på tavlen i Farum i hvad der bør blive en kamp med masser af chancer.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.73

Søndag 18. februar kl. 14:00 Hvidovre - Randers

Hvidovre måtte vente helt til 15. spillerunde, før de sikrede sig deres første sejr i Superliga-sæsonen. Oprykkerne kan med en sejr mod Randers mindske afstanden op til kronjyderne til blot seks point. Hvidovre har scoret i deres seneste tre hjemmekampe, og vi tror, at holdet kommer flyvende ud fra vinterpausen og giver Randers kamp til stregen.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.88

Søndag 18. februar kl. 16:00 Silkeborg - FCK

Silkeborg havde længe gang i et forrygende efterår, men Kent Nielsens tropper mistede pusten til sidst og hentede kun to point i de sidste fem kampe inden vinterpausen. Dermed må de nøjes med en placering midt i tabellen, og succeskriteriet må i første omgang være at sikre sig en plads i den øverste halvdel, når grundspillet er afsluttet. Silkeborg kan dog på deres dag volde problemer for alle hold, hvilket FCK mærkede på egen krop, da de tabte med 1-3 hjemme i Parken tilbage i august.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.63

Søndag 18. februar kl. 18:00 Brøndby - FC Midtjylland

Søndag aften venter rundens helt store lækkerbisken, når tabellens nummer og 1 og 2 tørner sammen på Brøndby Stadion. FC Midtjylland har vundet deres sidste to kampe på Vestegnen, men Brøndby har forstærket sig med blandt andre Filip Bundgaard, som er hentet i Randers. Vi tror, at de passionerede hjemmefans kan hjælpe de blå-gule til en god start på forårssæsonen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.40

Mandag 19. november kl. 19:00 Vejle - AGF

Efter en meget svær start på tilværelsen i Superligaen, fik Vejle bedre gang i tingene, som sæsonen skred frem. De afsluttede 2023 med fem point i deres sidste tre kampe, og de har faktisk vundet deres sidste to Superliga-kampe mod AGF på Vejle Stadion. Vejles German Onugkha har været blandt de spillere med flest afslutninger denne sæson, og vi tror at han kommer på måltavlen mod AGF.

Expekt tipper: German Onugkha scorer til odds 4.40


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.