nye expekt Blog

FA Cup odds-tips - find spilforslag på nye expekt

FA Cup er en af de mest traditionsrige turneringer i England. Den giver de små hold muligheden for at drømme og chancen for at vinde sølvtøj. Samtlige hold i engelsk fodbold deltager i turneringen, og det dufter af ægte britisk fodbold når upåagtede mandskaber slås med de helt store klubber på diverse, små stadioner i det engelske.

Hos nye expekt er det dygtige eksperthold klar med optakt til udvalgte FA Cup-kampe med odds tips til følge. Du kan være sikker på, at eksperterne har brugt tid på at finde værdi i de kampe, som de anbefaler odds tips på. Det betyder dog selvfølgelig ikke, at tippet giver gevinst, så hvis du følger et odds råd, så skal du huske at spille med omtanke.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.