nye expekt Blog

Danmark - Serbien: Sidste opgør i gruppespillet til EM 2024

De danske spillere skal møde Serbien i deres sidste kamp i gruppespillet ved denne EM-slutrunde. Kampen bliver sparket i gang d. 25. juni 2024 og foregår i Allianz Arena i München, Tyskland.

Herunder vil du få indblik i kampen og nogle af de aktuelle odds hos nye expekt i forbindelse med kampen, så læs med lige her!

Danmark er favoritter

Der er ingen tvivl om, at Danmark er favoritter i opgøret mod Serbien. Men det er et stærkt hold, danskerne står over for i den sidste gruppekamp.

Danmark - Serbien EM-optakt

Danmarks tredje og sidste opgør i gruppespillet ved denne EM-slutrunde er overfor det serbiske hold i gruppe C, som i øvrigt omfatter England og Slovenien. Kampen bliver spillet i München, Tyskland og starter kl. 21:00 en tirsdag aften.

Husker du den sidste gang, de to hold mødtes tilbage i marts måned 2022? Her gjaldt det nemlig en international venskabskamp, som Danmark vandt stort med hele 3-0! Det var en kamp, hvor spillerne Joakim Mæhle, Jesper Lindstrøm og Christian Eriksen sikkert satte bolden i nettet og holdet dermed overlegent snuppede sejren. Men historien stopper ikke der, for går man endnu længere tilbage til 2015 og 2014 stod Danmark også stærkt og tog sikkert sejren mod det serbiske hold.

Dette tegner godt for Danmarks chancer for at tage point med videre fra opgøret. Det kan have stor betydning, at danskerne snupper tre point, da de med disse forhåbentligt kan komme videre fra gruppen med styrket selvtillid og god energi.

For at opnå en plads ved ottendedelsfinalen ved EM 2024 vil det mest optimale selvfølgelig være en top-2 placering i gruppen, men også en tredjeplads kan give en billet videre. Dette kan ske, såfremt et hold slutter blandt de fire bedste ud af de seks, som ender på tredjepladsen i hver af grupperne. Her vil det være antallet af point, som først og fremmest tæller, og derfor vil denne kamp, uanset hvad, kunne have stor betydning for det danske hold.

Danmark – Serbien EM 2024 odds tips

Læs med herunder, hvis du leder efter Danmark – Serbien EM bettingforslag. Hos nye expekt findes der et bredt udvalg af odds, bl.a. i forbindelse med dette opgør ved EM-slutrunden 2024. Er du nysgerrig og kunne du tænke dig at vide mere, så findes de aktuelle odds lige her: fodbold betting

Vinderfavoritten

Ved dette opgør mellem Danmark - Serbien, er det de danske spillere, der står som de klare favoritter til at gå sejrrigt fra banen d. 25. juni. Ved tidligere opgør mellem de to hold, har Danmark stået tilbage som de overlegne vindere hver gang, hvilket kun styrker den overhængende forventning om endnu en sejr til det danske hold. Så selvom fodbold altid vil rumme en vis grad af uforudsigelighed, så ser det alligevel ud til, at dette opgør vil falde ud til fordel for Danmark. Det bliver spændende at se, om de kan fastholde deres dominans og sikre sig endnu en triumf mod Serbien ved denne EM-slutrunde.

Over/under

Når du placerer væddemål på det samlede antal mål i kampen hos nye Expekt, kan du finde odds på både over og under et specifikt antal mål. Spændvidden strækker sig fra over/under 0.5 mål helt op til over/under 4.5 mål.

Resultat

Tror du, at du kender det konkrete resultat af kampen mellem Danmark og Serbien? Så kan du overveje at placere dine væddemål på målscoren, enten efter fuld spilletid eller mere specifikt i både 1. og 2. halvleg. Det er en god mulighed for at forudsige, hvordan kampen vil udfolde sig, og hvilket hold der vil trække sig sejrrigt ud af striden.

Analyse af odds på kampen

Lad os dykke ned i oddsene for gruppe C, som du kan finde hos nye expekt. Her ser vi, at Danmark ligger til odds 1.80 for en top-2 placering, mens Serbien ligger til 2.15. Disse odds kan være et fingerpeg om, hvor bookmakerne placerer holdenes chancer, men naturligvis skal man altid være opmærksom på, at fodboldkampe kan være fulde af overraskelser.

Ser vi på spillernes potentiale, er der nogle interessante navne at holde et vågent øje med på begge hold. Danmark præsenterer spillere som Rasmus Højlund, Kasper Dolberg og Christian Eriksen, som alle har opnået en plads på listen over potentielle topscorere for turneringen hos nye expekt. Især Rasmus Højlund har vist sit værd i kvalifikationen, men det bliver spændende at se, om han fortsat vil være i stand til at holde niveauet højt.

På Serbiens side er der også stærke navne at bemærke blandt potentielle topscorere, heriblandt Aleksander Mitrovic, Dusan Vlahovic og Luka Jovic. Mitrovic imponerede især i en kvalifikationskamp mod Litauen, som endte 3-1, hvor han scorede hele tre mål for det serbiske hold i første halvleg. Jovic, der normalt spiller for AC Milan, har for nylig været ude af spillet på grund af en skade. Det bliver derfor spændende at se, om han er klar til at kunne give Serbien et afgørende løft ved opgøret mod Danmark d. 25. juni.

Vil du vide mere om nye expekts bud på hvem som bliver topscorer ved EM 2024, så se nærmere lige her: Top Goalscorer 2024

Alt i alt tyder det på en spændende kamp mellem Danmark og Serbien. Oddsene favoriserer Danmark, men som man jo alligevel ved, kan alt ske på grønsværen. Det bliver interessant at se, hvilket hold der trækker det længste strå i Danmarks sidste kamp ved denne EM-slutrunde 2024.

Ofte stillede spørgsmål til Danmark - Serbien

Hvem er favoritter i kampen mellem Danmark – Serbien?

Danmark er de klare favoritter ved denne kamp og får dermed chancen for virkelig at slutte af med et brag af en kamp i gruppespillet til EM 2024. Ser man tilbage, så har Danmark vundet de sidste tre opgør mod holdet fra Serbien, senest i 2022, hvor Danmark vandt stort med 3-0.

Hvornår spilles Danmark – Serbien ved EM 2024?

Kampen finder sted i Allianz Arena i München, Tyskland, hvor op til 75.000 tilskuere sidder spændte på tribunerne d. 25. juni 2024 kl. 21:00.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.