Europa Conference League odds - meget fodbold betting hos nye expekt

Conference League er den tredje og nyeste europæiske fodboldturnering for klubhold, og den er arrangeret af UEFA, ligesom Champions League og Europa League også er det.

På nye expekt kan du forvente et stort spiludvalg på Conference League, og du kan i denne tekst læse omkring nogle af spilmulighederne.

Europa Conference League betting på nye expekt

Conference League er en ny turnering, der kun har været spillet siden 21/22-sæsonen. Roma vandt den første udgave af turneringen efter sejr mod Feyenoord i finalen.

Ved nye expekt er der mange odds på Conference League-turneringen, og hvis du har interesse i at finde disse odds, skal du klikke på “Fodbold, og herefter skal du trykke på “Internationale”, som du nemt kan finde, hvis du bare scroller en smule ned på fodboldsiden hos nye expekt.

Det er inden for kategorien “Internationale”, at du finder odds fra Europa Conference League på nye expekt. Du kan forvente, at der gennem hele turneringen er Conference League odds hos nye expekt.

Conference League odds på nye expekt

Du kan herunder se nogle af de Europa Conference League odds, der kan findes på turneringen hos nye expekt.

  • Vinder af kampen i Conference League: 1X2 er meget normalt, når det kommer til odds på fodbold. Her kan du spille på udfaldet af en fodboldkamp. 1 står for en sejr til hjemmeholdet, X’et er uafgjort, og 2-tallet betyder et spil på, at udeholdet vinder kampen.
  • Antal hjørnespark: Nye expekt tilbyder Conference League odds på antallet af hjørnespark i kampe fra turneringen. En linje på hjørnespark kan eksempelvis være på over/under 8,5 hjørnespark.
  • Målscorer i kampen: På nye expekt kan du også finde odds på, hvem der scorer i en kamp fra Conference League.
  • Begge hold scorer: Du kan også få odds på, om begge hold i kampen scorer. Der kan her spilles på enten “Ja” eller “Nej”.

Du vil kunne finde en masse andre spilmuligheder på Conference League hos nye expekt end disse fire eksempler.

Conference League live betting på nye expekt

Nye expekt har et bredt udvalg af live odds på fodbold, og det gælder også Conference League. Hvis du gerne vil prøve live odds på Conference League hos nye expekt, skal du være logget ind, når kampe fra turneringen spilles. Der er som regel altid flere Conference League-kampe i gang på samme tid.

Du kan finde Conference League live odds hos nye expekt, hvis du har en computer, mobil eller tablet.

Conference League betting på mobil

Hvis du er på farten, og du gerne vil sætte et væddemål på en Conference League-kamp, kan du gøre dette ved at logge på nye expekt via din telefon. Det er din browser på mobilen, du skal finde frem og ellers gå til nye expekts hjemmeside, hvor du kan logge ind.

Det er præcis det samme spiludvalg på Conference League på mobilen, som det er på computeren.

Sådan bliver turneringen spillet

Gruppespillet i Conference League-turneringen begynder i september hvert år, men allerede om sommeren begynder kvalifikationen til turneringen, hvor håbefulde hold dyster om at komme med i turneringen.

Nogle hold er dog automatisk kvalificeret. Conference League-finalen bliver som udgangspunkt spillet i slutningen af maj.

Andre sportsgrene at spille på

På nye expekt finder du også odds på andre store fodboldturneringer, såsom Champions League, Europa League, Premier League osv.

Du kan også finde odds på andre sportsgrene som tennis, cykling, basketball og meget andet.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.