nye expekt Blog

Optakt: Spanien - Tyskland - kvartfinale

Af Frank Pilantra

  • Kvartfinale: Spanien – Tyskland
  • Fredag den 5. juli kl. 18.00. MHPArena, Stuttgart.

Vi kan se frem til en fodboldfest og topbrag i Stuttgart, når de tyske værter tager imod Spanien. Begge hold har leveret sprudlende angrebsspil og der er høje forventninger til denne kvartfinale, da det er EM-slutrundens to bedst spillende hold, der brager sammen.

Tyskland kom blæsende fra første fløjt i den underholdende og intense ottendedelsfinale mod Danmark. Den danske defensiv kom under massivt pres og blev overrasket af den tyske ultraoffensiv, der skabte chancer på samlebånd. Det førte til en tysk scoring fra Maximilian Mittelstädt på hjørnespark efter blot 3 minutters spil. Men dommer Michael Oliver var skarp og så en screening fra Joshua Kimmich på Andreas Skov Olsen, hvilket gav frispark og reddede Danmark fra at komme bagud.

Vi kan håbe på, at tyskerne vil finde samme angrebsivrige taktik frem fra kampstart mod Spanien. Der er lagt op til et opgør, der vil bølge frem og tilbage, og holdene vil skifte til at tage initiativet. Begge hold vil gerne frem over stepperne og har deres styrke i offensiven.

Men det er to hold, hvor 9'erne har haft det svært. Kai Havertz har ganske vist scoret to mål ved denne slutrunde, men begge er på straffespark, og i åbent spil har Arsenal-angriberen været uskarp. Havertz har dog skabt plads og sat Jamal Musiala i scene, og vi skal holde godt øje med netop Musiala, der har været blandt slutrundens bedste spillere.

Det er i konkurrence med Spaniens Nico Williams, og der er fare på færde hver gang den unge Athletic Bilbao-spiller får bolden. Det samme kan man ikke sige om den erfarne boksangriber Álvaro Morata, der kæmper for at finde vej til netmaskerne. Heldigvis er der god støtte fra Fabián Ruiz og sensationen Lamine Yamal, mens Rodri og Pedri styrer den centrale midtbane.

De spanske angribere fik vist sig frem i 4-1 sejren over Georgien, hvor Spanien ikke gik i panik over Georgiens føringsmål. De holdt fast i deres spilkoncept, og selvom Georgien kæmpede bravt, så var presset fra Spanien for massivt.

Her er set nærmere på antal hjørnespark, da Tyskland har fået 31 hjørnespark i deres 4 kampe, mens Spanien indtil videre har fået 29 hjørnespark. Vi kan denne gang få en chancerig kamp med masser af hjørnespark. Kun hjørnespark i ordinær spilletid tæller med.

Spilforslag: Over 9,5 hjørnespark i kampen

Franks forslag til en bet builder:

  • Over 4,5 hjørnespark til Spanien
  • Over 4,5 hjørnespark til Tyskland
  • Over 2,5 mål i kampen

Samlet odds 9,50

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.